Home Новини сучасних технологій Топову версію Apple iPhone 13 вперше в 2022 році віддають із знижкою

Топову версію Apple iPhone 13 вперше в 2022 році віддають із знижкою

0

Цей, 2022 рік, розпочався досить вдало, якщо дивитися на знижки, які пропонують українські інтернет-магазини. Найбільшу увагу українців привертають саме знижки на смартфони компанії Apple. Нещодавно ми повідомляли про знижки на iPhone 12, а сьогодні мова піде про топову версію iPhone 13 Pro Max з об’ємом внутрішнього простору 1 ТБ. Дана модель неймовірно дорога, але навіть незначна знижка, порадує потенційних покупців.

Стосовно знижки, то зараз смартфон iPhone 13 Pro Max 1 ТБ можна придбати із знижкою за 61 999 грн за цим посиланням . Можливо знижка і не найбільша, але для тих, хто справді мріяв собі придбати саме цю модель, чому б ні.

Цікаво: Названо три причини, чому iPhone погано працює після оновлення iOS.

Стосовно самої моделі Apple iPhone 13 Pro Max, то вона справді потужна і вражає своїми можливостями. Серед основних характеристик даного смартфона, варто відмітити великий 6,7-дюймовий OLED (Super Retina XDR) дисплей з роздільною здатністю 2778 х 1284 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Працює смартфон від процесора Apple A15 Bionic, внутрішня пам'ять 1ТБ, отримав систему потрійних камер 12 Мп+ 12 Мп + 12 Мп та фронтальну 12 Мп.

Серед особливостей камер в iPhone 13 Pro Max варто відмітити автофокус, спалах, телеоб'єктив, стабілізацію, ширококутний та ультраширококутний об'єктив. З інших особливостей смартфона варто відмітити сканер LIDAR, компас, датчик освітлення та наближення, акселерометр, гіроскоп та барометр.

Також нещодавно смартфон iPhone 13 Pro Max перевірили на міцність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Exit mobile version