Home Новини сучасних технологій Топовий смартфон Apple iPhone 12 Pro Max обвалився в ціні

Топовий смартфон Apple iPhone 12 Pro Max обвалився в ціні

0

Покупка нового смартфона завжди відповідальна справа, особливо, коли це стосується преміальних смартфонів, таких як Apple iPhone, які не славляться своєю дешевизною. Якщо ви давно мріяли придбати собі новий девайс від Apple, то зараз настав саме той час, оскільки протягом останніх днів, вони періодично доступні із знижками.

Сьогоднішній матеріал стосується минулорічного смартфона, топового Apple iPhone 12 Pro Max 512 Гб, який отримав шалену популярність серед українців, тому логічно, що інтернет-магазини інколи віддають його із знижками. Сьогоднішня пропозиція відноситься саме до таких, оскільки придбати Apple iPhone 12 Pro Max 512 Гб можна за цим посиланням із знижкою в 3500 грн, що досить вигідно, враховуючи хто виробник цього смартфона. Якщо ви справді мріяли саме про цей смартфон, то настав час для його покупки, оскільки невідомо, коли новий смартфон із офіційною гарантією буде доступний по такій ціні.

Цікаво: Названо способи збереження часу автономної роботи iPhone.

Давайте пройдемося по його характеристиках. Apple iPhone 12 Pro Max однозначний топ за свої гроші, а коштує він не мало і це вже всім відомо. Цей смартфон отримав справді великий 6,7-дюймовий OLED (Super Retina XDR) дисплей з роздільною здатністю 2778х1284 пікселів, процесор Apple A14 Bionic, потрійну систему камер 12 Мп + 12 Мп + 12 Мп та фронтальну 12 Мп.

Серед особливостей камер, варто відмітити автофокус, оптичну стабілізацію та підтримку знімання в 4K. Також смартфон отримав можливість бездротового та швидкого заряджання, захист від вологи та пилу (IP68) та багато інших датчиків.

Також нещодавно було названо 4 цікавих аксесуари, які стануть в нагоді при користуванні iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version