Home Новини сучасних технологій Названо способи збереження часу автономної роботи iPhone

Названо способи збереження часу автономної роботи iPhone

0

Усі дії, які користувач робить на своєму телефоні, впливають на час заряду батареї. Якщо ви хочете, щоб ваш телефон не вимкнувся в потрібний момент, то ми розповімо, як зберегти на довше заряд акумулятора. Також поговоримо, які дії на нього ніяк не впливають.

Для початку, потрібно розуміти в якому стані батарея на телефоні. Бо з часом усі акумулятори починають працювати гірше, так би мовити, зношуються. Якщо зрівняти батарею нового телефона і старого, то різниця очевидна.

В iPhone є можливість в налаштуваннях побачити стан акумулятора. Для цього потрібно знайти розділ "Батарея" і натиснути "Стан батареї".

Якщо ваш акумулятор ще не дуже старий, то наступні поради допоможуть зберігати заряд якомога довше. Якщо ж ви побачите, що стан незадовільний, то краще придбати новий телефон.

Рекомендуємо: Названо функції iPhone, які ігнорують більшість користувачів.

І так, розпочнемо. Акумулятор розряджає дві речі: активне користування та програми в фоновому режимі. Далі ви ознайомтесь з правилами, які допоможуть продовжити заряд телефона.

Перше, це яскравість екрану. Чим більша вона, тим швидше розряджається iPhone. В центрі керування ви можете встановити максимально комфортну низьку яскравість. Якщо у вас включене автоматичне регулювання яскравості, то краще його відключити в налаштуваннях і самому контролювати цей процес.

Якщо у вас iPhone X, XS, XS MAX, 11 Pro, або будь-який з 12, то на цих смартфонах стоїть OLED екран. Тому вам краще встановити темну тему. Це можна зробити через налаштування в пункті "дисплей та яскравість". Цей спосіб також на трохи продовжить тривалість заряду.

Наступне, вмикайте режим енергозбереження. Зазвичай, iPhone сам запитує чи увімкнути цей режим, коли залишається мало заряду, але ви можете також це зробити в будь-який момент в налаштуваннях. Якщо не хочете кожен раз заходити в налаштування, то можна додати значок режиму економії заряду в Центр керування. Пам'ятайте, коли увімкнений цей режим, то деякі функції на iPhone перестать працювати.

Рекомендуємо: Названо 4 особливості Android, яких бракує в iPhone.

Якщо кожного дня вам приходить багато листів на пошту і у вас включена автоматична push синхронізація, то краще її вимкнути на період, коли заряд акумулятора не дуже високий. Це можна також зробити в налаштуваннях, в розділі пошта. Ви можете взагалі відключити сповіщення про нові повідомлення і оновлювати вручну, або встановити їх за зручним вам графіком.

Наступне, це автоматичне блокування екрану. Для економії заряду, потрібно вибрати мінімальний проміжок часу для блокування - 30 секунд. Це робиться в налаштуваннях, далі пункт Дисплей та яскравість, і розділ Автоблокування.

Далі подивіться в налаштуваннях, які програми найбільше забирають заряду. Ці всі дані на вашому iPhone точно є. Також перевірте, що працює у фоновому режимі і вимкніть це. Так ви зможете бачити повну картину і знати, що найбільше розряджає телефон.

І остання порада. Якщо на ваш iPhone приходить багато сповіщень, то він теж швидко розряджається. Це відбувається із-за постійного засвічування екрану. Ввімкніть тільки ті сповіщення, які дійсно для вас важливі.

Рекомендуємо: Відомо, скільки компанія Apple заробляє на одному iPhone 13 Pro.

Окрім порад щодо збереження, є ще речі, які ніяк не впливають на ваш акумулятор. По-перше, не потрібно постійно закривати вручну відкриті програми. Це забере більше заряду, аніж коли вони будуть в фоновому режимі.

Wi-Fi та Bluetooth теж коли включені не забирають багато заряду, як усі рахують. Звісно, якщо користуватись Bluetooth, тоді так, трохи розрядить телефон, а коли просто увімкнений, ні.

Отож, дотримуючись цих правил ви зможете довше працювати з iPhone та менше його заряджати.

Також нещодавно стало відомо, чому смартфони iPhone 11 купують частіше за iPhone 13.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version