Реклама

Twitter нарешті випускає функцію редагування твітів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Соціальна мережа Twitter нарешті запустила довгоочікувану функцію, яка тепер дозволяє редагувати публікації на платформі. Це давнє бажання для всіх  користувачів, але лише  передплатники Twitter Blue зможуть редагувати свої твіти в цей перший момент, причому ця функція з’явиться спочатку в трьох країнах.

Наразі ця функція працює лише в Канаді, Австралії та Новій Зеландії, а в Сполучених Штатах очікується «незабаром». Оскільки це ексклюзивна функція для користувачів Twitter Blue, платної версії соціальної мережі, яка ще не доступна в Україні, кнопка редагування також не очікується в Україні.

Цікаво: Українцям розповіли, як повідомити про фейкові новини в Twitter.

Ця кнопка розташована поряд із позначкою, яка вказує, як давно було опубліковано твіт, у верхній частині тексту, поруч із іменем користувача профілю, і має форму олівця. Ось як це виглядає:

Однак занепокоєння користувачів такого типу ресурсу полягає в тому, що автор змінює оригінальний текст, що може спричинити поширення (так звані ретвіти) та розміщення лайків у публікаціях із зміненим вмістом.

Щоб вирішити цю проблему або принаймні мінімізувати її, Twitter пропонує два рішення. Перше полягає в тому, що відредаговані тексти матимуть внизу напис «відредаговано», що дає можливість побачити оригінальний пост, натиснувши на нього.

Крім того, існує 30-хвилинний ліміт часу з моменту публікації твіту для його редагування, і кожен пост можна редагувати не більше п’яти разів. Редагувати можна лише окремі твіти або твіти, які цитують інші твіти. Редагування тем, ретвітів, закріплених твітів, зроблених з інших платформ, і відповідей буде неможливо.

З цими обмеженнями Twitter намагається зробити так, щоб функція використовувалася більше для виправлення неправильних слів або додавання хеш-тегів для збільшення охоплення, ніж для повних змін у значенні сказаного (і лайків та поширення іншими користувачами).

Цікаво: В Twitter дозволять монетизацію контенту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як на смартфонах Xiaomi відключити аналітику в месенджері Viber

Дана стаття буде корисною для користувачів смартфонами компанії Xiaomi, так як зараз ми розповімо, як на смартфонах Xiaomi відключити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -