Реклама

У iOS 16 Mail виявлено помилку, яка блокує доступ користувачів до пошти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В iOS 16 Mail виявлено помилку, яка звільняє місце для повідомлень про зловмисне програмне забезпечення, які призводять до повного збою програми, тому користувачі залишаються без доступу до основної поштової скриньки .

Проблему виявили розробники VPN Traker, які заявили, що вона може завдати шкоди кожному, хто отримає нову версію системи iOS , навіть якщо немає прямого контакту.

Цікаво: Що потрібно налаштувати в першу чергу після встановлення iOS 16?

Помилка під назвою «Mailjack» була визнана серйозною, оскільки вона використовує простір, де відображаються відправники повідомлень, яке зазвичай складається з імені контакту та його адреси електронної пошти. Згідно з інформацією, люди, які розсилають спам, замінюють частину своїх електронних адрес подвійними лапками, і саме це спричиняє збій платформи.

За даними VPN Tracker, недолік було виявлено після того, як кілька співробітників компанії почали отримувати спам-повідомлення, ідентичні повідомленням від їхніх колег, і були заблоковані у своїх облікових записах. Після дослідження коду отриманого електронного листа було помічено, що відправники використовували незвичайну техніку.

Інші цифрові платформи, такі як Gmail і Outlook, мають тенденцію переписувати тексти, надіслані користувачам, щоб уникнути цієї ситуації, а в деяких випадках вони навіть блокують такі електронні листи, функції, якої немає в Mail на iPhone.

Цікаво: Шість функцій, які варто спробувати в новій iOS 16.

У деяких серйозніших ситуаціях ці повідомлення потрапляють безпосередньо в розділ спаму Mail, запобігаючи його збою. Однак помилка повторюється, щойно користувач відкриває той самий розділ, і продовжується так, доки електронний лист не буде видалено назавжди.

Помилка була виявлена ​​в фінальній версії iOS 16, бета-версіях iOS 16.1 і iPadOS 16.1, і Apple ще офіційно не прокоментувала цю проблему.

Цікаво: Через камеру в iOS 16 тепер можна здійснювати переклад тексту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Серія смартфонів iPhone 15 отримає новий дизайн

Нові витоки інформації щодо смартфонів компанії Apple просто не перестають поступати. При чому, про нову серію смартфонів iPhone 15...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -