Реклама

Як використовувати Apple Pay на iPhone SE

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останній iPhone SE від Apple використовує Touch ID , як-от моделі iPhone 6, 7 і 8, а також старіший iPhone SE замість Face ID, як нові моделі iPhone 12 і iPhone 13 .

Хоча програмне забезпечення майже однакове на всіх iPhone, чи то Face ID чи Touch ID, є кілька областей, де речі трохи відрізняються, Apple Pay є однією з них.

Ось як використовувати Apple Pay на iPhone SE , але це те саме для моделей iPhone 6, iPhone 7 та iPhone 8, якщо у вас є одна з них, і вам цікаво.

Цікаво: Значення «і» в назві «iPhone».

Як додати картки в Apple Pay на iPhone SE

Перш ніж використовувати Apple Pay, спершу потрібно додати свої платіжні картки в Apple Wallet. Для цього виконайте наведені нижче дії.

  1. Відкрийте Налаштування на своєму iPhone
  2. Прокрутіть униз до "Wallet & Apple Pay"
  3. Торкніться «Додати картку»
  4. Торкніться «Дебетова або кредитна картка»
  5. Натисніть «Продовжити» та дотримуйтесь інструкцій

Як використовувати Apple Pay на iPhone SE

Після того, як ви додали свою картку або картки в Apple Wallet, ви зможете використовувати свій iPhone для оплати в будь-якому місці, де приймаються безконтактні платежі.

У налаштуваннях Wallet і Apple Pay ви знайдете ряд опцій, таких як налаштування Express Travel Card - докладніше про це в нашій окремій функції - а також налаштування картки за замовчуванням і вибір дозволу доступу до Apple Pay, коли ваш iPhone заблоковано.

Коли ви хочете заплатити, це дуже просто. Якщо ваш iPhone розблоковано, просто тримайте iPhone біля пристрою для зчитування карт, і ваші картки з’являться. Ви можете вибрати картку, яку хочете використовувати, а потім утримувати палець на кнопці Touch ID, щоб підтвердити платіж після вибору.

Цікаво: Кращі антивірусні програми для iPhone в 2022 році.

Якщо ваш телефон заблоковано, вам потрібно спочатку переконатися, що ви ввімкнули «Двічі клацніть кнопку «Додому»» у налаштуваннях Wallet та Apple Pay. Коли ви хочете оплатити, двічі торкніться кнопки Touch ID на своєму iPhone, натисніть і утримуйте палець, щоб підтвердити платіж за допомогою Touch ID, потім піднесіть iPhone до пристрою для зчитування платежів. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia готується до запуску першого ігрового смартфона

Сьогодні надійшла інформація, що Nokia готується до запуску першого ігрового смартфона, який отримає ймовірну назву G10. Раніше пристрій з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -