Реклама

У вбудованої графіки Intel Xe великі проблеми з іграми

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Попередні результати тестів процесорів Intel Tiger Lake, зокрема їх графічної складової, говорили про те, що, по-перше, GPU Xe значно швидше попередників, а, по-друге, вони на одному рівні з дискретними GPU початкового рівня на зразок GeForce MX350. Але по факту виявилося, що у вбудованої графіки Intel Xe великі проблеми з іграми. Відомому ресурсу, який займається тестуванням ноутбуків, вдалося роздобути у своє розпорядження «ноутбук, який скоро буде випущений» з CPU Tiger Lake і GPU Iris Xe G7.

І в іграх він, можна сказати, провалився. Причому мова не йде про низьку кадрову частоту: незагружаємі текстури, колірні «аномалії» і просто банальні вильоти (при змінах налаштувань графіки або просто при спробі завантаження рівня або попереднього збереження) - ось що зміг продемонструвати ноутбук. Проблеми зафіксовані в таких іграх, як Division 2, Doom Eternal, Shadow of the Tomb Raider, Horizon Zero Dawn, Hunt Showdown і Apex Legends.

Тестировщики відзначають, що проблема, швидше за все, криється в драйверах, так що в серійних ноутбуках, ймовірно, вона буде вирішена - якщо не повністю, то хоча б частково. Але на даному етапі дискретні GPU Nvidia навіть базового рівня виглядають краще хоча б за рахунок кращої оптимізації драйверів, не кажучи вже про підрослу продуктивності GeForce MX450 щодо MX350.

Рекомендуємо: Анонс Перших Дискретних Відеокарт Intel Xe Вже Близько.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як видалити всі фотографії з Instagram

У соціальній мережі є вбудована функція, яка дозволяє видалити всі фотографії з Instagram. Дізнайтеся, як це зробити прямо зараз. Бувають випадки,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -