Реклама

Українцям запропонували безлімітні дзвінки за кордон за 25 грн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Українцям запропонували безлімітні дзвінки за кордон за 25 грн. Дійсно, сума надзвичайно мала, як для міжнародних дзвінків, та ще й з України. За 25 грн в місяць можна телефонувати в 22 країни, а саме в Австрію, Австралію, Бельгію, Данію, Францію, Німеччину, Ірландію, Македонію, Нідерланди, Норвегію, Польщу, Румунію, Швецію, Швейцарію, США, Великобританію, Португалію, Італію, Туніс, Росію, Уганду та Південно-Африканську Республіку.

Як і завжди, є деякі обмеження, а саме тривалість розмов з абонентами з Польщі, яка складає 1000 хв за одне поповнення на 25 грн. Тобто, при наступному поповненні на 25 грн, знову можна використовувати 1000 хв на дзвінки в Польщу.

І останнє, якщо поповнення свого рахунку було на суму менше ніж 25 грн одним платежем, безліміт за кордон не активується, а включається стандартна тарифікація, яка становить 3 грн/хв. Як ви вже напевно догадалися, такі безлімітні дзвінки пропонує мобільний оператор Lycamobile, який присутній у всіх вище перерахованих країнах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Redmi випустили монітор Display 1A

Раніше повідомлялося, що Redmi готує щось цікаве і абсолютно не своєрідне для них. Як відомо, Redmi випустили монітор Display...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -