Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, як можна заробити “непогані” гроші на старій техніці

Українцям розповіли, як можна заробити “непогані” гроші на старій техніці

0

Ми досить часто розповідаємо про нові ґаджети, які виходять надзвичайно часто (особливо останні декілька років) і забуваємо за свої старі пристрої, які відслужили нам на радість багато років. Зараз же, багато пристроїв, які були випущені більше 20 років тому вже вважаються раритетними і не виконують поставлених цілей. Що ми зазвичай робимо із старою побутовою технікою та старими ґаджетами? Зазвичай вони або викидаються або ж десь відкладені до кращих часів. Так ось, сьогодні розповімо, як можна заробити “непогані” гроші на старій техніці.

Продаємо деталі

Цей варіант ідеально підходить для різноманітної електроніки, яка була випущена ще при Радянському Союзі. Навіть зараз, багато скупників старих пристроїв, зацікавлені в їх радіодеталях, а саме резисторах, конденсаторах, реле і тому подібному. Для прикладу, за конденсатори (зелені) КМ 5 Н30 пропонують близько 30 тис. грн. і це не просто так, а через те, що з 1 кг можна отримати близько 50 г платини. Також популярністю користуються старі мікросхеми.

Кольорові метали

Якщо дорогоцінні метали вже вспіли продати, то можна взятися за кольорові метали, а саме мідь та алюміній. Цих металів достатньо в старих телевізорах.

Крім цього в телевізорі ще й багато радіодеталей.

Якщо подивитися на пральну машинку, то з неї можна отримати алюміній, мідь та електродвигун.
З радіо можна отримати конденсатори, радіодеталі та мідь.
З холодильника можна отримати мідь, алюміній, електродвигун.

Фактично, з усьої побутової техніки можна отримати той чи інший дорогоцінний метал, кольоровий метал, або ж двигуни та радіодеталі.

Продаж для запчастин

В такому випадку, вам необхідно шукати майстерні, де займаються ремонтом різноманітної застарілої техніки. Зазвичай, для застарілої техніки вже не виробляють деталей, тому запасна стара деталь завжди може стати в нагоді таким спеціалістам.

Продаємо техніку колекціонерам

Якщо ви хоч якийсь період свого життя прожили в радянські часи та на початку проголошення Незалежності, то повинні добре пам’ятати, як всі шанували всю електротехніку дома.

Так ось, якщо у вас щось залишилося із тих часів та ще й в хорошому стані, і можливо навіть воно було випущене обмеженим тиражем, колекціонери можуть цим зацікавитися.

Як бачите, стару техніку не обов’язково викидати або відкладати до кращих часів, на ній ще й можна дещо заробити і потім докладати до нових пристроїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version