Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українцям розповіли, як не постраждати від обману блогерів-шахраїв?

Українцям розповіли, як не постраждати від обману блогерів-шахраїв?

0

Шахраї не сплять і тільки вигадують нові схеми надурити людей та викрасти у них чим побільше важливої інформації та грошей. Існує багато обманів відомих усім, на які ніхто не поведеться. Але, на жаль, є нові, з якими люди ще не знайомі. Зараз шахраї найчастіше працюють в інтернеті. І одна із схем, про яку ми сьогодні поговоримо, здивує багатьох. По ній тяжко визначити, що це обман. Всі деталі нижче в статті.

Зараз дуже розповсюджена в соціальних мережах професія блогера. Люди за ними слідкують, їх слухають, прислуховуються та дивуються як вони можуть на цьому заробляти стільки грошей. Чим далі, тим більше користувачів намагаються зібрати велику аудиторію, щоб також вести свій блог. Саме цим і користуються активно шахраї. Вони створюють сторінки та пишуть звичайним людям. В переписці представляються блогерами, які тільки почали свою діяльність та просять допомогти з контентом для збільшення підписників, звісно, за винагороду. Суть в тому, що людина повинна листуватись з шахраєм, заплатити йому гроші, а він все це знімає на відео, після зйомки платить вдвічі більше. Зрозуміло, що винагороди ніхто не отримає та контент нікому не потрібен, а важливі для злочинця лише чужі гроші.

Цікаво: Названо 10 правил, які вбережуть дітей від шахраїв в інтернеті

Пам'ятайте, ніхто нікому не готовий платити гроші просто так. Усі ці пропозиції заробітку майже у всіх випадках шахрайство. Щоб заробити, потрібно працювати. На жаль, не всі люди обізнані в цій темі, а старші, які не дуже розбираються в соцмережах, так взагалі легко можуть повестись на дану схему обману. Для безпеки більшої кількості людей, варто розповісти про це усім рідним, друзям та знайомим. Це допоможе уникнути втрати грошей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version