Реклама

Українцям розповіли, як правильно повністю видаляти повідомлення у Viber

Останні Новини

Величезна кількість людей користується саме месенджером Viber. Він зручний у використанні, має багато функцій, легкий. В Viber можна не лише переписуватись з однією людиною, але й створювати групові чати, а також зідзвонюватись по відео. Бувають випадки, коли потрібно видалити одне або кілька повідомлень із переписки (не важливо чи індивідуальна вона, чи групова). Насправді це робити досить легко, але все одно не всі знають як. Саме по цій причині ми вирішили створити покрокову інструкцію на кожен випадок по видаленню повідомлень із діалогів у Viber.

Розпочнемо із індивідуальних діалогів між двома людьми. Якщо ви спілкуєтесь з кимось один на один, то можна видаляти окремі повідомлення, весь діалог або ж усю історію повідомлень. На кожен випадок своя інструкція.

Цікаво: Названо можливості Viber по визначенню геолокації користувача.

Видалення окремих повідомлень.

Відкрийте діалог, в якому потрібно щось стерти, оберіть одне або кілька повідомлень та утримуйте їх. Після цього вам висвітяться варіанти дій. Ви можете обрати видалення повідомлень лише для себе, або ж для себе і співрозмовника, все залежить від потреб.

Видалення усього діалогу.

Для цього потрібно знайти потрібне листування, не відкриваючи його затиснути пальцем сам діалог і в меню, яке з'явиться, обрати "Видалити", далі просто підтвердіть дію.

Видалення історії Viber.

Ця дія очистить всю історію повідомлень у месенджері. Для цього зайдіть в налаштування в самому додатку, оберіть пункт "Дзвінки та повідомлення" та очистіть історію. Після цих дій всі діалоги будуть пусті.

Із звичайними діалогами розібрались, тепер давайте поговоримо як очищати непотрібні повідомлення у групових чатах, адже там також буває непотрібна або секретна інформація. Видаляти повідомлення у групових чатах можна або окремі і при цьому залишатись в групі, або ж виходити повністю із групи.

Видалення окремих листувань.

Відкрийте груповий чат, знайдіть потрібне написане вами повідомлення, утримуйте його або оберіть декілька і також утримуйте. Далі натисність на кнопку "Видалити", це можна зробити або лише для себе, або для всіх учасників чату.

Цікаво: Відомо, чи є спосіб встановити Viber на комп’ютер без смартфона.

Видалення та вихід із групового чату.

Запустіть месенджер Viber, знайдіть потрібну групу, утримуйте палець на ній при цьому не відкриваючи її, далі вам будуть пропонувати дії - оберіть "Видалити", а після цього "Вийти та видалити". Після виконання цих дій ви вже не будете учасником групового чату і не зможете переглядати у ньому інформацію.

Бувають часто випадки, коли людина щось надіслала помилково або ж просто передумала ділитись якоюсь інформацією і хоче стерти повідомлення ще до того, як співрозмовник його прочитає. Ця функція також доступна і виконується вона так, як ми вже писали вище. Просто відкрийте діалог, натисніть на одне або декілька потрібних повідомлень, оберіть "Видалити для всіх" і все, інформація буде стерта. Співрозмовник коли зайде у Viber, то побачить замість вашого повідомлення текст "Повідомлення було видалене" і все.

Як бачите, для того, щоб стерти небажані повідомлення або ж чати, не потрібно прикладати багато зусиль, варто лише дотримуватись простої інструкції описаної вище. Кожен зможе справитись із такою задачею.

Цікаво: Відомо, як купити чи перевести іноземну валюту онлайн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон iPhone 11 Pro і iOS 14 зламали за 10 секунд

Смартфон iPhone 11 Pro і iOS 14 зламали за 10 секунд. Переможці змагання отримали по 180 000 доларів. Також...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -