Home Новини сучасних технологій Українцям випала можливість отримати безкоштовно популярний бюджетний смартфон Xiaomi

Українцям випала можливість отримати безкоштовно популярний бюджетний смартфон Xiaomi

0

Прихильники компанії Xiaomi та її суббрендів просто не можуть пройти повз дану статтю. Чому, спитаєте ви? Все досить просто, адже українцям випала можливість отримати безкоштовно популярний бюджетний смартфон Xiaomi і саме в цій статті описані умови його розіграшу. Смартфон Redmi 9A належить до бюджетного рівня, але це аж ніяк не зменшує його популярності. Саме тому, охочих отримати його безкоштовно також є достатньо, далі і поговоримо про те, як отримати його безкоштовно.

Смартфон Redmi 9A на українському ринку знайти досить легко, адже він представлений практично у всіх інтернет-магазинах та офлайн магазинах також. В багатьох магазинах він відноситься до «топ-продажів», а відгуки в більшості випадків позитивні. Звісно, є і негатив, але його варто розглядати з огляду на цінову категорію даного телефона.

Нагадаємо ключові характеристики смартфона Redmi 9A. Отримав телефон 6,53-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Процесор тут MediaTek Helio G25, який працює в парі з 2 Гб оперативної пам’яті та 32 Гб вбудованої. Основна камера отримали 13-мегапіксельний датчик, а фронтальна – 5 Мп. Акумулятор Redmi 9A ємністю 5000 мАг.

Тепер стосовно умов розіграшу і вони неймовірно прості. Для того, щоб отримати безкоштовно смартфон Redmi 9A вам потрібно підписатись на наш Телеграм-канал ITech News. Далі потрібно заповнити форму, яка складається всього з двох запитань та вказати своє ім’я (нікнейм) в месенджері Telegram. Останнє необхідне для можливості зв’язку з вами у разі виграшу. Заповнювати форму потрібно лише один раз, перейшовши за посиланням. Визначення щасливчика відбудеться уже наступного тижня, тож не втрачайте свій шанс. Удачі!

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version