Home Новини сучасних технологій Відомий аналітик розказав, чого очікувати від Apple в 2021 році

Відомий аналітик розказав, чого очікувати від Apple в 2021 році

0

Цього року компанія Apple презентувала багато нових пристроїв, які, як не дивно, виявилися надзвичайно популярними, що позитивно відобразилося на їхніх акціях. Напевно, цьогорічний успіх розпочався ще з презентації бюджетного iPhone SE 2-покоління, потім хвилю успіху підхопила лінійка смартфонів iPhone 12 і чіпсет Apple M1. “Вишенькою на торті” стала презентація повнорозмірних навушників Apple AirPods Max. Очікується, що 2021 рік для компанії стане не менш успішним. В підтвердження таким думкам, відомий аналітик розказав, чого очікувати від Apple в 2021 році.

Мін-Чи Куо (Ming-Chi Kuo), відомий аналітик, який часто прогнозує вихід новинок від Apple, перерахував пристрої, на які варто очікувати в 2021 році.
Так, Мін-Чи Куо запевняє, що в найближчий час ми нарешті побачимо довгоочікувані мітки Apple AirTags, реліз яких переносили вже неодноразово.

Мітки Airtags повинні допомогти користувачам відстежувати свої особисті речі, та передавати інформацію про місцезнаходження на iPhone. Також вони будуть повідомляти, якщо мітку буде відокремлено від предмета.

Наступний пристрій, який Apple повинні презентувати в 2021 році - Apple Glass або ж Apple AR. Можливо, що це буде один пристрій, а можливо два різні пристрої. На даний момент, інформації про ці новинки надзвичайно мало.
Відомо, що Apple Glass отримають лінзи, які будуть адаптуватися під навколишнє освітлення. Також були чутки, які ймовірно підтвердяться, що виробництвом Apple Glass займеться компанія Foxconn.

Про Apple AR окуляри ще менше інформації. Раніше тільки повідомлялося, що вони повинні отримати лінзи наповнені водою. Такі лінзи дозволять використовувати їх навіть користувачам з поганим зором.

Наступна очікувана новинка - нові Apple AirPods. Можливо, навушники будуть називатися AirPods 3 / AirPods 2 Pro, але точна назва ще офіційно не підтверджена. Про бездротові навушники також небагато інформації. Нещодавно з'явилася інформація, що вони не отримають функцію активного шумозаглушення. До речі, цією інформацією також ділився Мін-Чи Куо. Також ходили чутки, що вони отримають дизайн схожий до навушників Samsung Galaxy Buds. Інформація також непідтверджена.

Мін-Чи Куо вважає, що компанія Apple також випустить ПК та декілька пристроїв з дисплеєм Mini-LED в 2021 році. Ну і наголовніше - не варто забувати про наступні смартфони iPhone 13, які варто очікувати у вересні-жовтні 2021 року.

Єдине, чого не варто очікувати, так це Apple Car. Єдина річ, в якій сходяться всі аналітики (Мін-Чи Куо також), так це те, що очікувати на Apple Car варто не раніше ніж в 2025 році. Навіть якщо в Apple все буде добре з розробкою авто, 2025 рік це найпозитивніший варіант.

В загальному, нас чекає насичений рік на новинки від Applе, тому запасаємося тарпінням і включаємо режим Очікування.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version