Home Новини сучасних технологій Відомо який месенджер може зайняти місце Viber в Україні

Відомо який месенджер може зайняти місце Viber в Україні

0

Відомо, який месенджер може зайняти місце Viber в Україні і як не дивно, ним може стати месенджер Signal. Так, цей месенджер ще невідомий для українського ринку, оскільки він більше орієнтований на американський ринок. Знову ж таки, це все може змінитись досить швидко, враховуючи останні скандали, які пов’язані з WhatsApp та їхньою передачею конфіденційних даних компанії Facebook.
Варто не забувати, що в певний період, месенджер Viber також не був орієнтованим на наш ринок, але все змінилося і він став №1 серед користувачів в Україні.

Зараз спробуємо перерахувати всі переваги Signal і ви зрозумієте, що він багато в чому кращий за Viber.

Перше, що варто відмітити, так це те, що месенджер Signal доступний як для смартфонів на Android, та і для iPhone. В нього відкритий вихідний код, а це означає, що додаток можна перевірити на “підводне каміння” і що розробникам додатку немає чого приховувати від своїх користувачів.

Відомо який месенджер може зайняти місце Viber в Україні

В месенджері Signal використовується наскрізне шифрування, що надзвичайно важливо для захисту персональних даних. В той же час, в додатку присутня можливість відправки та отримання SMS від користувачів, які не використовують Signal, але в такому випадку смс не захищені. В даному випадку, Signal попереджує свого користувача про те, що смс не зашифроване і рекомендує запросити свого друга до використання Signal. Signal також підтримує захищені голосові повідомлення (VoIP) та відеодзвінки між користувачами.

Окрім цього, в додатку можна заблокувати повідомлення та сповіщення за допомогою парольної фрази. Додатково можна вибрати “анонімну клавіатуру”, яка не зможе повторювати ваш набір тексту. В месенджері також присутня функція автоматичного видалення повідомлень. Схожа функція доступна в Snapchat.

Переваги месенджера Signal

Головною перевагою цього месенджера є те, що в додатку присутній механізм перевірки особи вашого співрозмовника. Кожна розмова отримує свій ідентифікатор, який показується двом співрозмовникам, що дозволяє превірити якість та ідентичність дзвінків. Простими словами, можна перевірити, чи “хтось” не втрутився у вашу розмову. Схожа функція доступна в Telegram.

Додатково варто відмітити, що при встановленні месенджера на смартфон, він переносить всі ваші телефонні номери в додаток, але він не знає які саме це контакти. Якщо конкретніше, то Signal просто не бачить ваших контактів.

І останнє. метод наскрізного шифрування, який розроблений в Signal, використовується у WhatsApp, Skype і Facebook Messenger.

Далі вирішувати Вам, який месенджер буде для Вас зручнішим та безпечнішим.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version