Home Новини сучасних технологій В комплекті Xiaomi Mi 11 все-таки присутній зарядний пристрій

В комплекті Xiaomi Mi 11 все-таки присутній зарядний пристрій

0

Ще до анонсу Mi 11 Xiaomi заявила, що виключить зарядний пристрій з комплекту поставки нового флагмана, але зробить це не так, як Apple. І дійсно, китайська компанія поступила інакше. Як стало відомо, в комплекті Xiaomi Mi 11 все-таки присутній зарядний пристрій.

Зараз в Китаї у продажу запропоновано дві версії Mi 11 – із зарядним блоком на основі нітриду галію потужністю 55 Вт в комплекті (вона ще називається Set Edition) і без нього. Вартість обох версій однакова – $ 610. Однак в подальшому за замовчуванням буде продаватися тільки версія без зарядного пристрою (за ті ж самі $ 610), а за Set Edition попросять доплату в розмірі $ 15.

Таким чином, Xiaomi дійсно поступила на так як Apple: якщо американська компанія не залишила користувачам ніякого вибору, то у покупців Mi 11 вибір якраз є. А першим покупцям зарядний пристрій і зовсім дістається безкоштовно.

Також разом з Mi 11 Xiaomi представила кілька аксесуарів для нього. Це текстурований чохол за $ 15 (він імітує шкіру), силіконовий чохол за $ 11 і блискучий чохол за $ 45. Також в Китаї разом з телефоном можна купити страховку Mi Care за $ 105. У цю суму входить додатковий рік гарантії і дві заміни екрану.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version