Реклама

В Китаї шалені черги за новими смартфонами iPhone 12 Pro Max

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Китаї шалені черги за новими смартфонами iPhone 12 Pro Max і iPhone 12 mini. Мільйони людей вишикувалися за новинками. Тільки на одному сайті JD.com зібрали майже 1,5 мільйона попередніх замовлень.

Завтра стартує прийом попередніх замовлень на iPhone 12 Pro Max і iPhone 12 mini, і судячи з даних, опублікованих джерелом, ці моделі повторять успіх iPhone 12 і iPhone 12 Pro, що надійшли в продаж раніше. Так, на одній тільки китайської майданчику JD.com зібрано майже 1,5 мільйона заявок на придбання двох новинок.

На покупку iPhone 12 Pro Max подано 890 тисяч заявок, на придбання iPhone 12 mini - 580 тисяч. І не факт, що всі вони будуть виконані. Нагадаємо, завтра оформити попереднє замовлення на iPhone 12 Pro Max і iPhone 12 mini можна буде більш ніж в 30 країнах і регіонах.

Читайте також: Задня панель iPhone 12 Pro може тріснути навіть без удару.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Масовий збій у Viber підтверджено та виправлено

14 лютого 2021 року користувачі месенджера Viber почали скаржитись на збої в його роботі після останнього оновлення. Детальніше за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -