Реклама

В Samsung з’явився найдешевший 5G смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Samsung з’явився найдешевший 5G смартфон, який останнім часом був на слуху – Galaxy A42 5G. Декілька годин тому, Samsung офіційно оголосили його найдешевшим та розкрили деякі його особливості.

В Samsung з'явився найдешевший 5G смартфон

Зараз відомо, що смартфон Galaxy A42 5G отримає 6,6-дюймовий дисплей Infinity-U Super AMOLED, квадрокамеру, датчик відбитків пальців на дисплеї і підтримку 5G. На даний момент, це вся офіційна інформація від Samsung.

Але крім офіційної інформації є ще чутки, які з’являються досить давно. Відповідно, нам вже відомо, що він отримає акумулятор на 5000 мАг та буде постачатися із Qualcomm Snapdragon 690. Також відомо, що буде версія із підтримкою 4G.

Стосовно ціни, то тут також немає інформації. Якщо врахувати, що він буде “найдешевшим 5G смартфоном”, то очікуємо, що ціна не буде вищою за 200-250 доларів.

Рекомендуємо: Samsung Представили Ноутбук З Підтримкою 5G/

Джерело: Samsung

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В браузере Mozilla Firefox свели к минимуму возможность шпионажа

Стаття доступна українською...Сегодня поступила информация, что в браузере Mozilla Firefox свели к минимуму возможность шпионажа. Браузер получил новые возможности...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -