Реклама

watchOS 7 вповільнює смарт-годинники Apple Watch

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що watchOS 7 вповільнює смарт-годинники Apple Watch Series 3. Раніше ми повідомляли, що watchOS 7 зламало GPS на смарт-годинниках і на цьому все не закінчилося.

Користувачі Apple Watch Series 3 скаржаться на низьку швидкість роботи, швидку розрядку акумулятора, а також раптові збої додатків. У деяких користувачів не завантажуються розширення, а у інших – пристрій автоматично блокуються, вимикаються або багаторазово перезавантажуються без видимої причини.

Відзначимо, що у новіших моделей - Apple Watch Series 4 і Apple Watch Series5, таких проблем не спостерігається. watchOS 7 можна встановити на Apple Watch Series 3 і більше нові моделі. Для її використання потрібно iPhone 6s або новіші з операційної системи iOS 14. Деякі функції доступні не на всіх пристроях. Apple поки не прокоментувала ситуацію офіційно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Amazon запідозрили в масовому шпигунстві за користувачами

Розширення браузера Amazon Assistant може використовуватися для відстеження всього, що ви робите в Інтернеті, і навіть може змінювати вміст...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -