Home Новини сучасних технологій В Україні мобільні сервіси Google працюють з перебоями

В Україні мобільні сервіси Google працюють з перебоями

0

В Україні мобільні сервіси Google працюють з перебоями, а саме мова йде про додаток Google Chrome. Сьогодні, 17 березня 2021 року, велика кількість користувачів почала скаржитись на роботу мобільного браузера.

Частина користувачів скаржиться на некоректну роботу Google Chrome після останнього оновлення, а саме вони навіть не можуть здійснити пошук в ньому, і тим більше перейти на необхідний їм сайт. Програма просто вибиває. Також користувачі мобільного додатку Chrome звернули увагу на те, що з кожним новим оновленням, він працює щораз гірше. В основному проблеми пов’язані із його відкриттям та некоректним пошуком.

В Україні мобільні сервіси Google працюють з перебоями

Інша частина користувачів скаржиться на неможливість отримати останнє оновлення, в зв’язку з чим, робота Google Chrome бажає бути кращою. Ну і звісно, не обійшлось без скарг на велику кількість рекламних оголошень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version