Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В українців виникло непорозуміння з карткою для виплат “єПідтримка” від ПриватБанку

В українців виникло непорозуміння з карткою для виплат “єПідтримка” від ПриватБанку

0

Продовжуємо нашу рубрику відгуків клієнтів ПриватБанку і сьогоднішній відгук присвячений темі, яка стосується практично всіх українців, які вакцинувалися від COVID-19. Зокрема тих, які отримали/отримають виплату в розмірі 1000 грн в рамках програми єПідтримка, яка була створена Президентом України Володимиром Зеленським та Урядом. Мова піде про те, як отримати 1000 грн без зайвих хвилювань та нарікань на нашу владу. Прикладом стане відгук, який було залишено на сайті МінФін, де клієнт ПриватБанку скаржиться на те, що не має можливості використати 1000 грн.

Якщо коротко, то ситуація виглядає досить типово, оскільки "скарг" на ПриватБанк через єПідтримку досить багато, але в більшості випадків, вони виникають тільки через те, що українці поспішають з бажанням отримати 1000 грн і не читають уважно умови ПриватБанку. Тим більше, не звертають увагу на те, що він видає тільки віртуальні банківські картки єПідтримка. Така сама ситуація трапилася і з клієнтом, який залишив негативний відгук.

Цікаво: Відомо, чому Приватбанк може не зараховути погашений кредит.

За словами клієнта, він згенерував картку для виплат "єПідтримка" та отримав на неї 1000 грн і в подальшому, розраховував на те, що зможе отримати фізичну картку, щоб оплатити ліки в найближчій аптеці. При відвідуванні найближчого відділення банку та спробі отримати фізичну картку "єПідтримка", він отримав цілком розумну відповідь від співробітників, що вони не видають такі картки "на руки" і їх можна побачити тільки в Приват24 та розраховуватися тільки в інтернеті, або ж за допомогою безконтактного способу.

Клієнт скаржиться на те, що ПриватБанк найбільший банк України, до цих пір не знайшов рішення для видачі фізичних карток такого типу, особливо, якщо це стосується пенсіонерів, які не мають можливості розраховуватися безконтактним способом, або ж в яких навіть відсутні смартфони, для користування додатком Приват24. Ті ж способи розрахунку, які клієнту назвали працівники банку, йому взагалі не підходять і він не знає, як тепер отримати цю 1000 грн.

На жаль, в даному випадку, клієнт постраждав через свою неуважність, оскільки в ПриватБанку неодноразово повідомляли, що вони випускають тільки віртуальні банківські картки і з високою ймовірністю, фізичних карток для виплати 1000 грн, вони й не будуть видавати.

Цікаво: ПриватБанк не віддає гроші клієнта, які застрягли в терміналі самообслуговування.

Клієнту необхідно було це врахувати і отримати картку "єПідтримка" в іншому банку, для прикладу в Монобанк. Окрім цього, надія на отримання коштів все рівно є, оскільки Володимир Зеленський анонсував нову програму підтримки, відповідно до якої, всі пенсіонери отримають нові смартфони і з їхньою допомогою, вже зможуть отримати одноразову виплату-допомогу в розмірі 1000 грн.

Також варто нагадати, що найближчим часом українці зможуть заробити додаткові 500 грн за бустерну дозу вакцини, тому хвилюватися за те, що 1000 грн зникне також не варто - дана програма буде тривати ще мінімум один рік.

Також нещодавно клієнта ПриватБанку “кинули” на 1000 грн кешбеку.

В українців виникло непорозуміння з карткою для виплат "єПідтримка" від ПриватБанку
Зображення: Відгук клієнта ПриватБанку, який не зміг отримати картку "єПідтримка"

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version