Home Новини сучасних технологій Клієнт Приватбанку втратив 2500 грн при поповненні картки через термінал в Тернополі

Клієнт Приватбанку втратив 2500 грн при поповненні картки через термінал в Тернополі

0

Досить часто ми публікуємо розповіді клієнтів ПриватБанку, які в тій чи іншій ситуації втратили свої кошти при обслуговуванні у відділеннях банку, видачі коштів в банкоматах або ж при поповненні карток в терміналах самообслуговування. Сьогоднішній випадок стосується саме поповнення картки в терміналі, а точніше втраті коштів під час цього процесу. Традиційно, відгук був опублікований на сайті Мінфін.

Зі слів постраждалого, 12 квітня о 18:35 він поповнював свою банківську картку (інтернет-картку) в місті Тернопіль за адресою вул. Бродівська 44, в терміналі самообслуговування TS203023. Як він повідомляє, було заплановане внесення 7500 грн, але на жаль (або на щастя) при внесенні 2000 грн і останньої купюри на 500 грн, в супермаркеті повністю зникло світло.

Цікаво: Українець не може повернути кошти, які не видав банкомат ПриватБанку.

Відповідно, термінал почав перезавантажуватися і сума, яка була внесена клієнтом, не була зафіксованою, тобто поповнення картки не відбулося. Як завжди в таких випадках, клієнт зателефонував на гарячу лінію Приватбанку, щоб зафіксувати процес повернення коштів. На здивування клієнта, на наступний день йому було відмовлено в поверненні, після чого він ще раз подав заявку, яку на жаль, також відхилили.

Клієнт продовжує залишати заявки на повернення та фіксує всі скарги, але невідомо, коли він зможе повернути кошти. Єдине, що радує постраждалого, так це те, що він не вніс більшу суму в термінал, оскільки залишився б і без неї.

Клієнт Приватбанку втратив 2500 грн при поповненні картки через термінал в Тернополі

Також нещоданво ми розповідали про те, що в українців виникло непорозуміння з карткою для виплат “єПідтримка” від ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version