Реклама

В Xbox Series X і S дозволять гравцям видаляти ігр частинами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Microsoft придумала, як вирішити один з головних недоліків ігрових притавок нового покоління. Про це розповів директор з програмного управління Xbox Джейсон Роналд (Jason Ronald) в свіжому випуску подкасту Xbox Podcast. Не дуже вражаючий обсяг вільного місця твердотільних накопичувачів PlayStation 5 і Xbox Series X розглядається як один з очевидних недоліків нових консолей. Як повідомив Джейсон Роналд, в Xbox Series X і S дозволять гравцям видаляти ігр частинами.

Простіше кажучи, якщо геймеру потрібно терміново звільнити місце на SSD, то можна не видаляти «зайві» ігри цілком. Наприклад, якщо користувач закінчив проходити одиночну кампанію, але хоче продовжити грати в мультіплеере, то можна видалити тільки кампанію і продовжити грати онлайн. Розробники зможуть вибирати, реалізовувати цю функцію в грі чи ні.

Цю функцію не можна назвати повним ексклюзивом для Xbox. Ще в 2019 році системний архітектор PS5 Марк Черні (Mark Cerny) розповів про «більш конфігурується» установці ігор для PS5, яка надасть більше контролю над ігровими даними, замість установки ігор єдиним блоком. Журналісти потім розшифрували його слова як можливо встановити тільки мультиплеер для гри або спочатку встановити все, а потім видалити одиночну кампанію. Однак як саме все це буде реалізовано на PS5, поки неясно.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Оголошена нова дата запуску смартфона Vivo V20 Pro 5G

Кілька тижнів тому генеральний директор Vivo India повідомив, що Vivo V20 Pro 5G з’явиться в листопаді в країні. Однак сьогодні була оголошена...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -