Home Новини сучасних технологій Вертикальний пилосос на акумуляторі: переваги та недоліки

Вертикальний пилосос на акумуляторі: переваги та недоліки

0

Пилососів є дуже багато, вони різняться функціями, виробниками, моделями. Якщо говорити про конструкцію, то є звичайні, до яких всі звикли (корпус і до нього приєднується шланг), або ж вертикальні (суцільна конструкція). Саме про них сьогодні і піде мова.
Поговоримо спочатку про переваги такого пристрою. Найзручніше це те, що вертикальні пилососи працюють в більшості випадків від акумулятора. Тобто, ви можете ним користуватись не лише вдома, а взяти із собою будь-куди, наприклад, прибрати в машині. Також добре, що за вами не сунеться постійно шнур і не потрібно шукати зручну розетку, щоб увімкнути пристрій. При виборі моделі на акумуляторі варто звернути в першу чергу увагу на те, скільки пилосос може працювати без підзарядки та на його потужність. Від цього залежить якість прибирання.

Ще однією перевагою є його універсальність. Зазвичай моделі мають в комплекті багато насадок. Одні слугують для стандартного прибирання підлоги, інші для очистки диванів, іграшок та навіть одягу. Пилососом можна навіть прибрати павутину із стін та стелі. Окрім цього, розміри приладу та відсутність шнура дозволяє прибирати такі місця, куди тяжко дістатись. Це можуть бути кутки, територія під ліжком чи шафою.

Цікаво: На що звертати увагу при виборі робота-пилососа

Окремий пункт варто присвятити роботі. Вертикальні пилососи на акумуляторі трохи менш потужні, ніж звичайні, але це практично не відображається на прибиранні, так як конструкція вертикальна і це збільшує ефективність. Моделі такого типу менше створюють шуму, що може стати перевагою родинам, де є маленькі діти. Ви зможете прибирати, коли вони сплять. Ну і звісно, не забуваємо про розміри. Вертикальні пилососи займають мало місця і для них не потрібно виділяти місце в кладовці чи кімнаті. Його можна з легкістю поставити за шторами чи просто в шафі.

Як ми бачимо, в вертикальних пилососах є багато переваг, але чи гідна він заміна стандартній моделі? Це спірне питання. Насправді, в кожному домі повинен бути звичайний пилосос, він потужніший та справиться із прибиранням на 100%, якщо ще й має миючу функцію, то взагалі ціни йому не буде. Вертикальні пилососи зручні для локального прибирання. От наприклад, коли ви щось розсипали, або для очистки того ж дивану чи машини. Є звісно люди, які такими приладами прибирають повноцінно квартиру, але чи зручно це - друге питання.

Який пилосос обрати це діло кожного. Орієнтуйтесь на ціну та на характеристики. Подивіться на відгуки, оцініть можливості та потужність кожної із моделей, які подобаються, а тільки тоді робіть покупку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version