Home Новини сучасних технологій Перераховано безкоштовні ігри для PS Plus у серпні 2022 року

Перераховано безкоштовні ігри для PS Plus у серпні 2022 року

0

Нещодавно Sony надала доступ до безкоштовних ігор для передплатників трьох планів PS Plus . Список ігор уже був опублікований Адамом Мішелем, директором із придбання вмісту та операцій Sony, у блозі Playstation.

У всі ігри цього місяця можуть грати користувачі Playstation 4 і 5. У липні доступними для безкоштовного завантаження на сервісі були Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan і Arcadegeddon. 

Ознайомтеся з наведеними нижче безкоштовними іграми серпня для підписників PS Plus

Yakuza: Like a Dragon (PS4 і PS5)

Ічібан Касуга, член сім’ї Якудза в Токіо, засуджений до 18 років ув’язнення після того, як узяв на себе провину за злочин, якого він не скоював. Зберігаючи свій оптимізм, він сумлінно служить і, повернувшись у суспільство, виявляє, що зовні його ніхто не чекає і що його клан був знищений людиною, яку він найбільше поважав.

Ічібан вирішує знайти правду про зраду своєї сім’ї та відновити своє нормальне життя, об’єднавшись із групою обірваних ізгоїв суспільства: Адачі, продажним поліцейським; Нанба, колишня бездомна медсестра; і Саеко, портьє, яка має власну місію. Разом вони втягуються в зростаючий конфлікт у підземному світі Йокогами і повинні подолати труднощі, щоб стати героями, якими вони ніколи не думали.

Цікаво: В Google Play присутні ігри, які автоматично встановлюють шкідливі додатки.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (PS4 і PS5)

Пориньте в найвідоміші скейтбордингові ігри всіх часів. Грайте в Tony Hawk's Pro Skater і Tony Hawk's Pro Skater 2 в одній епічній колекції, перебудованій з нуля у приголомшливому HD. Усі професійні скейтери, рівні та трюки повернулися, повністю оновлені та багато іншого. Катайтеся на скейтборді під абсолютно нові мелодії, створюйте божевільні комбінації трюків або вибухайте через режими оригінальної гри в прямій грі в локальних режимах для двох гравців!

Щоб покращити свої навички, беріть участь в онлайн-сесіях і змагайтеся з гравцями з усього світу за допомогою багатокористувацьких режимів і живих таблиць лідерів. Грайте з оригінальними фігуристами (Тоні Хоук, Карім Кемпбелл, Бакі Ласек та інші) або познайомтеся з новими фігуристами на Олімпійських іграх (Нія Х’юстон, Аорі Нісімура, Летиція Буфоні та інші).

Саундтрек гри містить пісню «Confisco» бразильського гурту Charlie Brown Jr. Музика ідеально підходить до теми гри, тож ось порада слухати голос Чорао під час відпрацювання трюків на скейтборді.

Little Nightmares (PS4 і PS5)

Зустрічайте Little Nightmares, екзотичну та темну історію, де вам доведеться зіткнутися зі своїми дитячими страхами! Допоможіть Шостому втекти з Пащі, великого таємничого судна, населеного зіпсованими душами в пошуках наступної їжі. Просуваючись у своїй подорожі, досліджуйте тривожний ляльковий будиночок із в’язницею, з якої вам доведеться втекти, та ігровим майданчиком, наповненим таємницями, які варто відкрити. Відновіть зв’язок зі своєю внутрішньою дитиною та дайте волю своїй уяві, щоб знайти вихід!

Ігри будуть доступні з 2 серпня по 6 вересня для підписників PlayStation Plus Essential, Extra і Premium. Зарезервувавши ігри протягом цього періоду, ви матимете доступ до ігор назавжди, доки діє ваша підписка PS Plus.

Цікаво: Класичні ігри “Аладдін”, “Король Лев” та “Книга Джунглів” виходять на консолях нового покоління.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version