Home Новини сучасних технологій Хронологія Google: що це таке і як нею користуватися

Хронологія Google: що це таке і як нею користуватися

0

Google Maps – це онлайн-картографічна служба, яку підтримує Google . Він пропонує різноманітні функції, такі як перегляд карт, маршрутів, вказівок і визначення місць. Крім того, Google Maps також має функцію під назвою хронологія – ознайомтеся з нею нижче.

Цікаво: Додаток Google Maps отримає маркери пішохідних переходів та багато іншого корисного.

Що таке хронологія?

Google Timeline — це функція, яка дозволяє створювати хронологічний перегляд подій. Ви можете відвідувати місця, переглядати фотографії, читати публікації та багато іншого. Він базується на місці подій і вашій історії веб-перегляду. У цій публікації ми пояснимо, що таке шкала часу Google, як її активувати та як редагувати.

Інструмент відстежує місця, які ви відвідали та позначили на Google Maps. Він створює детальну карту всіх місць, де ви були, а також дату й час, коли ви там були. Ви можете використовувати часову шкалу, щоб повернутися до місць, які ви відвідали в минулому, поділитися своєю історією подорожі з друзями або просто зберегти записи про всі місця, які ви відвідали.

Є два способи отримати доступ до хронології: через самі Карти Google або через додаток Google Maps для Android / iOS . Ми покажемо вам, як отримати доступ до хронології та використовувати її за допомогою Карт Google.

Як створити свою хронологію в Google

Щоб активувати часову шкалу, необхідно виконати наступні дії:

  1. Відкрийте Google Maps;
  2. Натисніть «Меню»;
  3. Виберіть «Ваша шкала часу»;
  4. Натисніть «Увімкнути часову шкалу».

Увімкнувши хронологію, ви можете вручну додавати події або дозволити Картам Google автоматично записувати місця, які ви відвідали.

Цікаво: Дізнатись якість повітря в своїй місцевості тепер можна в Google Maps.

Як редагувати або видаляти відвідані місця

Ви також можете редагувати події на часовій шкалі, щоб змінити дату, час, місце або тип події. Щоб редагувати подію, просто натисніть значок олівця та внесіть потрібні зміни.

Якщо ви хочете видалити подію, просто натисніть на значок кошика та підтвердьте видалення.

Як відновити видалену хронологію на Google Maps?

Неможливо відновити видалену часову шкалу, але ви можете отримати дані за допомогою Google Takeout .

Конфіденційність і безпека

Події, зареєстровані інструментом, є приватними за замовчуванням, тобто лише ви можете переглядати їх. Однак ви можете поділитися певними подіями з іншими, якщо хочете. Щоб поділитися подією, просто натисніть значок спільного доступу та виберіть людей, з якими ви хочете поділитися.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти своє поточне місцезнаходження на Google Maps.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version