Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як знайти своє поточне місцезнаходження на Google Maps

Розповідаємо, як знайти своє поточне місцезнаходження на Google Maps

0

Google Maps дозволяє надзвичайно легко знайти ваше поточне місцезнаходження на карті. Він навіть показує напрямок , куди ви йдете, щоб вам було легше орієнтуватися в просторі. Ось як побачити, де ви зараз перебуваєте на Картах на комп’ютері та мобільному пристрої.

Перегляньте своє місцезнаходження зараз на Картах Google на мобільному пристрої

На своєму телефоні iPhone, iPad або Android скористайтеся програмою Карти Google, щоб знайти своє місцезнаходження. Програма використовує місцезнаходження вашого телефону в поєднанні з іншими точками даних, щоб точно визначити ваше місцезнаходження на карті.

Щоб почати, запустіть програму Карти Google на своєму телефоні.

У правій частині карти торкніться опції «Ваше місцезнаходження». Це підкреслить ваше поточне місцезнаходження на карті.

Якщо Google Maps запитає доступ до місцезнаходження вашого телефону, надайте на це дозвіл .

На екрані ви побачите синю крапку, яка вказує на ваше поточне місцезнаходження. Тінь навколо точки показує напрямок, куди ти дивишся.

Якщо ви хочете, щоб Карти рухалися, коли ви змінюєте маршрут, знову торкніться значка «Ваше місцезнаходження». Тепер перемістіть свій телефон, і ваша карта також переміститься.

І так ви знаєте, де ви зараз на землі. Дуже зручно! Тепер ви можете поділитися своїм місцезнаходженням з друзями чи родиною .

Цікаво: Названо 4 причини, чому варто видалити Google Maps з вашого смартфона

Перегляньте своє поточне місцезнаходження на Картах Google на комп’ютері

Щоб перевірити своє місцезнаходження на комп’ютері, спершу запустіть улюблений веб-переглядач на комп’ютері та перейдіть до Google Maps .

У нижньому правому куті веб-сайту Google Maps натисніть «Ваше місцезнаходження».

Якщо сайт запитує дозвіл розташування, надайте дозвіл .

На карті ви побачите синю крапку, яка вказує ваше поточне положення.

Тепер, коли у вас є доступ до свого точного місцезнаходження, ви можете знайти маршрути до різних місць, знаючи, що ви отримаєте точні маршрути. 

Цікаво: Додаток Google Maps отримає маркери пішохідних переходів та багато іншого корисного.

Як підвищити точність місцезнаходження на Картах Google

Якщо Карти не показують ваше місцезнаходження точно, подумайте про калібрування, щоб вони могли точно визначити ваше місцезнаходження. Ви можете зробити це в програмі Google Maps на своєму телефоні.

Щоб почати, запустіть програму Google Maps на своєму телефоні. Потім натисніть «Ваше місцезнаходження», а потім синю крапку, що представляє ваше поточне місцезнаходження.

У меню «Ваше місцезнаходження», що відкриється, натисніть «Калібрувати».

Карти попросять вас нахилити та перемістити телефон. Робіть це до тих пір, поки значення «Точність компаса» не покращиться з поточного «Низького». Потім закрийте інструмент, натиснувши «Готово».

Цікаво: Google Maps отримав корисні функції для велосипедистів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version