Реклама

Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно, Nvidia презентували свої нові відеокарти GeForce RTX 3000, навколо яких зараз великий ажіотаж. Так, спочатку з’явилася інформація, що можливо буде дефіцит відеокарт і перша партія буде надзвичайно мала. Потім, з’явилися перші тести новинки і вони дійсно втішають. Сьогодні ж, ми дізналися, що нові відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал, а точніше потенціал розгону.

Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

Як нам вже відомо, у всіх трьох новинок підвищена частота ядра приблизно одинакова і знаходиться в межах 1,7-1,73 ГГц, але згідно неофіційної інформації, перші моделі RTX 3000 не будуть радувати заводський розгоном.

З іншої сторони, компанія EVGA натякнула, що з цими відеокартами не все так просто, але розігнати їх можна. Вони випустили ролик з відеокартою RTX 3090 FTW3 Ultra, де видно, що частота ядра складає 2105 МГц, що на 20% більше рекомендованого.

Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

Важко сказати, чи це достовірна інформація, чи це просто зображення. Якщо подивитися на Zotac, то вони також рекламували відеокарту RTX 3080 з частотою 1933 МГц. Будемо надіятися, що потенціал розгону дійсно буде, але зараз рано робити якісь висновки.

Рекомендуємо: AMD Знизили Вартість Майбутніх Відеокарт Big Navi.

Джерело: EVGA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы семь признаков, что ваш смартфон уже устаревший

Стаття доступна українською...Покупая новый Android-смартфон, вы ожидаете, что он прослужит минимум несколько лет. Однако со временем вы заметите, что...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -