Home Новини сучасних технологій Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

0

Нещодавно, Nvidia презентували свої нові відеокарти GeForce RTX 3000, навколо яких зараз великий ажіотаж. Так, спочатку з’явилася інформація, що можливо буде дефіцит відеокарт і перша партія буде надзвичайно мала. Потім, з’явилися перші тести новинки і вони дійсно втішають. Сьогодні ж, ми дізналися, що нові відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал, а точніше потенціал розгону.

Відеокарти GeForce RTX 3000 можуть приховувати свій потенціал

Як нам вже відомо, у всіх трьох новинок підвищена частота ядра приблизно одинакова і знаходиться в межах 1,7-1,73 ГГц, але згідно неофіційної інформації, перші моделі RTX 3000 не будуть радувати заводський розгоном.

З іншої сторони, компанія EVGA натякнула, що з цими відеокартами не все так просто, але розігнати їх можна. Вони випустили ролик з відеокартою RTX 3090 FTW3 Ultra, де видно, що частота ядра складає 2105 МГц, що на 20% більше рекомендованого.

Важко сказати, чи це достовірна інформація, чи це просто зображення. Якщо подивитися на Zotac, то вони також рекламували відеокарту RTX 3080 з частотою 1933 МГц. Будемо надіятися, що потенціал розгону дійсно буде, але зараз рано робити якісь висновки.

Рекомендуємо: AMD Знизили Вартість Майбутніх Відеокарт Big Navi.

Джерело: EVGA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version