Home Новини сучасних технологій Відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин

Відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин

0

Всі відеокарти GeForce RTX 3080 по всьому світу були розкуплені за лічені години, а десь, мабуть, за хвилини. При цьому ні Nvidia, ні хто-небудь з її партнерів не висловився на рахунок термінів появи наступних партій. Виявилося, що вчора відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин. Ці відеокарти відносяться до сімейства Aorus. Новинка надійшла в продаж в магазині NewEgg, але через 10 хвилин запаси були вичерпані.

Відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин

Є припущення, що виною стали ті, хто придбав карти для перепродажу.

По-перше, адаптери тут же з'явилися на eBay за ціною 2000 доларів і вище, а по-друге, і це могло стати причиною вищеописаного, система NewEgg, яка повинна була відстежувати кожне замовлення, щоб запобігти скупку карт спекулянтами, не спрацювала. Можливо, якби цього не сталося, партію RTX 3080 розкупили б не за 10 хвилин, а за півгодини або годину. Але не факт.

Що цікаво, менеджер Gigabyte зазначив, що нова партія адаптерів надійде в магазини країн Євросоюзу вже 10 жовтня, але, ймовірно, партія ця також буде невеликою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version