Home Новини сучасних технологій Відомі характеристики смартфона OPPO Reno4 SE

Відомі характеристики смартфона OPPO Reno4 SE

0

Смартфони OPPO Reno4 та Reno4 Pro стали доступними ще в червні (в Китаї) і нещодавно, Pro версія отримала оновлення безпеки Android. Також відомо, що OPPO готують до запуску ще один смартфон – OPPO Reno4 Z 5G. Сьогодні ж, надійшла інформація про ще один смартфон із серії Reno4. Нам стали відомі характеристики смартфона OPPO Reno4 SE.

Відомі характеристики смартфона OPPO Reno4 SE

Відомо, що OPPO Reno4 SE матиме 6,43 дюймовий S-AMOLED дисплей із співвідношенням сторін 20: 9, роздільною здатність Full HD + та частотою оновлення 90 Гц. Також, він отримає чіпсет Dimensity 800, 8ГБ оперативної пам’яті та 128ГБ внутрішньої. Живитися смартфон буде від акумулятора на 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Він отримає потрійну камеру, з основною на 48 Мп ( Sony IMX586) + 2 Мп (надширока) + 2 Мп (чорно-біла). Фронтальна камера буде 32 Мп ( Samsung GD1).

Ціна смартфона розпочнеться з 380 доларів за 8ГБ ОП + 128ГБ внутрішньої. Очікуємо на реліз.

Рекомендуємо: Oppo Запатентували Смартфон З Екраном Назовні.

Джерело: TENNA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version