Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентували смартфон з унікальними спливаючими камерами

Xiaomi запатентували смартфон з унікальними спливаючими камерами

0

В компанії Xiaomi надзвичайно багато різних патентів для різних пристроїв. В компанії весь час експериментують над дизайном та формами смартфонів. Сьогодні ж, ми дізналися, що Xiaomi запатентували смартфон з унікальними спливаючими камерами. Згідно отриманої інформації від порталу LetsGoDigital, новинка повинна отримати подвійну камеру, яка буде висовуватися (при потребі) зі смартфона. Як видно на зображенні нижче, дизайн дійсно цікавий.

Xiaomi запатентували смартфон з унікальними спливаючими камерами

Концептуальні зображення, додані до заявки на патент, демонструють смартфон із плоским екраном з дуже вузькими рамками. На передній панелі та на задній панелі пристрою не видно датчиків камери. Натомість компанія обрала спливаючий механізм для розміщення датчиків камер.

Обидва датчики камери спливають під кутом. Оскільки з обох боків спливаючого механізму є датчики, у телефоні всього чотири об'єктиви камери - два спереду та два ззаду.

Спалах розміщений у верхній частині смартфона на зворотному боці, прямо під областю, звідки датчики камери спливають. Смартфон також має стереодинаміки та порт USB-C внизу.

Буде цікаво подивитися, чи компанія насправді вийде на ринок і випустить телефон з подвійним спливаючим механізмом як для передньої, так і задньої камери.

Рекомендуємо: Xiaomi Опублікували Патент Для Блокування Вхідних Дзвінків.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version