Реклама

Відомо, чому месенджер від Lifecell не набирає популярності серед українців

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нема потреби в представленні компанії Lifecell, оскільки вона входить в трійку найбільших мобільних операторів України. Також відомо, що в Lifecell є власний месенджер, який називається BiP, який схожий до відомих в Україні Viber та Telegram. Хоча сам по собі месенджер і виконує всі необхідні функції, але чомусь, він не настільки популярний, ніж міг би бути. Нам же відомо, чому месенджер від Lifecell не набирає популярності серед українців. Фактично, присутні тільки дві проблеми (надзвичайно важливі), які не дозволяють розвинутися месенджеру до вищого рівня.

Маркетинг шкутильгає

Lifecell знає (або чули) достатня кількість українців, а от із месенджером BiP є проблеми. Не така велика кількість людей знає про нього і ще менше користується ним.

Варто згадати про агресивний маркетинг Viber і Telegram. Всі знали про їхні сильні та слабкі сторони. Про переваги над іншими месенджерами і тому подібне.

Також варто не забувати, що ці два імениті месенджери “брали штурмом” не тільки український ринок, а й міжнародний.

В Lifecell повинні переосмислити стратегію розвитку свого месенджера і розпочати велике просування месенджера BiP.

Додаток BiP страждає від технічних недоопрацювань

Вище ми писали, що компанія недокладає багато зусиль для просування свого месенджера. Також писали, що мала кількість людей знає про нього, але є такі люди, які завантажили месенджер, але побачили тільки велику кількість технічних проблем. Для прикладу можете глянути відгуки користувачів в Google Play.

Як видно, достатньо велика кількість користувачів скаржиться на стабільність роботи месенджера.

Зрозуміло, фактично месенджер належить компанії TurkCell і за розробку додатка відповідають вони також. З іншої сторони, Lifecell (які також належать TurkCell) відповідальні за месенджер на території України, але не беруть на себе відповідальність за нього. Виходить так, що месенджером ніхто конкретно не хоче займатися і це сумно, оскільки в BiP є всі шанси захопити український ринок, особливо після змін в політиці WhatsApp і нестабільної роботи Viber в Україні.

Зараз нам залишається очікувати на чергові оновлення месенджера, які принесуть багато нових функцій і полатають баги, які вже відомі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, чи може банкомат Приватбанку видати фальшиві гроші

Останнім часом можна зустріти новини про те, що банкомати (різних банків) видають фальшиві гроші, а термінали приймають такі ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -