Home Новини сучасних технологій Відомо, чи потрібно видаляти з смартфона отримані СМС та історію дзвінків

Відомо, чи потрібно видаляти з смартфона отримані СМС та історію дзвінків

0

Ще з давніх пір, коли всі активно користувалися мобільними телефонами, а по-простому кнопковими телефонами, було прийнято очищати історію дзвінків та видаляти вхідні та відправлені дзвінки. Тоді це аргументувалося тим, що кількість внутрішньої пам’яті в телефонах була обмежена і велика кількість дзвінків та й велика історія дзвінків, займали цей простір. Відповідно до цього, видалення смс та очищення історії дзвінків справді було ефективне і телефони після цього справді працювали краще. Що ж зараз, з сучасними смартфонами з великою кількістю внутрішньої пам’яті. Зараз розповімо, чи потрібно видаляти з смартфона СМС та історію дзвінків і чи можна отримати від цього якийсь корисний ефект.

Як ми писали вище, для кнопкових телефонів видалення всіх смс та очищення історії дзвінків було справді дієвим способом для пришвидшення його роботи та звільнення внутрішнього простору. Якщо брати до уваги внутрішній простір, то в сучасних смартфонах нема потреби видаляти смс і тим більше очищувати історію дзвінків.

Якщо ж подивитися з сторони безпеки та наведення порядку на смартфоні, то видаляти смс та історію дзвінків варто. Стосовно безпеки розповімо нижче.

Якщо на вашому смартфоні вже солідний архів вхідних та відправлених повідомлень, то перед початком такої "зачистки", необхідно всі повідомлення розділити на наступні типи:

СМС з посиланнями
СМС з інформацією про сім'ю
СМС з особистою інформацією
СМС з паролями та логінами

Всі повідомлення, які можна віднести до даного типу, варто видалити, оскільки при втраті смартфона або ж при зараженні його вірусами, зловмисники можуть отримати важливу конфіденційну інформацію, яку в подальшому можуть використовувати проти вас і навіть викрасти ваші кошти, чи взяти кредити на вас.

Також нещодавно було названо 4 найбільш вживані фрази шахраїв в телефонній розмові, через які люди втрачають свої кошти.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version