Home Новини сучасних технологій Відомо, чи впливає товщина смартфона на його якість

Відомо, чи впливає товщина смартфона на його якість

0

Буквально недавно компанії, які випускають телефони, робили смартфони все тоншими і тоншими. Компактність була на першому місці, тому і з’являлись максимально маленькі та тоненькі телефони. Але чи є зв’язок між якістю і компактністю? Це ми зараз вияснимо, оскыльки нам відомо, чи впливає товщина смартфона на його якість.

Якщо глянути на сучасні телефони, то не такі вони вже і маленькі. За останні роки товщина збільшилась на 6% і на це є причини. Ми виділили дві основні, про які поговоримо далі.

Перша - це батарея. Усі хочуть, щоб телефон довго тримав заряд, а це в середньому 4500 - 5000 мАг. Загалом, це не є вже такою великою проблемою, адже зараз технології дозволяють мати компактну, але потужну батарею на нормальну кількість міліампер.

Нагадуємо: Нещодавно було названо 4 універсальні смартфони середнього класу, які актуальні в 2021 році.

Більш серйозна друга причина - корпус. Можна зробити надійний міцний корпус, але він буде по товщині більший. Або ж зробити максимально тонкий корпус, але надійність його буде вже під питанням. Швидше за все, покупець обере перший варіант без роздумів.

Окрім цього, в товщину телефона входить не тільки батарея і корпус, а й дисплей, пам'ять, процесор і т.д. Чим більшу потужність має чіп, тим більше він гріється, а все те тепло має кудись зникати. Отже, якщо зробити занадто тонкий телефон, то він буде дуже швидко нагріватись до великої температури.

Висновок можна зробити один, товщина телефонів найближчі роки буде такою, як вона є зараз. Для того, щоб смартфон був товщиною менше 5 мм, потрібно винайти надтонкі акумулятори, компактні чіпи, камери і інші деталі. А поки усі телефони будуть товщиною в 7-8 мм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version