Home Новини сучасних технологій Відомо, чим можна замінити флешку для передачі та зберігання файлів

Відомо, чим можна замінити флешку для передачі та зберігання файлів

0

Накопичувач або флешка використовується нами для зберігання файлів та передачі їх з одного пристрою на інший. Давайте поговоримо про те, чим можна замінити флешку як для передачі, так і для зберігання файлів.

Розпочнемо з передачі файлів на інший пристрій. Якщо вам потрібно передати файли між двома пристроями, які мають доступ до інтернету, використовуйте хмарні сховища. Це досить зручно, так як вам потрібно лише завантажити файли на хмару та поділитись посиланням з доступом до неї. З отриманим посиланням, ви зможете на будь-який пристрій завантажити розміщену на хмарі інформацію.

Окрім використання інтернету, для перенесення файлів можна використовувати будь-який пристрій, який можна підключити через USB, та той, що має достатньо внутрішнього сховища. Тобто, це може бути і смартфон, і планшет, і інші ґаджети такого типу. Також можна з’єднати два комп’ютера через Wi-Fi чи безпосередньо проводом Ethernet та створити мережу між ними.

Щодо зберігання файлів, то для довготривалого використання і не рекомендується використовувати флешку, краще скористатись жорстким диском. Та й варіантів об’ємів їх є велика кількість, відповідно буде достатньо місця для зберігання великих файлів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version