Home Новини сучасних технологій Відомо, як користуватися месенджером Viber без плати за інтернет

Відомо, як користуватися месенджером Viber без плати за інтернет

0

Як відомо, протягом останніх декількох років, українці стали активними користувачами месенджерів, серед яких найбільшою кількістю активних користувачі володіє саме месенджер Viber. Цілком логічно, що для активного та зручного користування месенджером необхідна достатня кількість тарифних ГБ мобільного інтернету, з чим в Україні досить проблематично. На щастя, один мобільний оператор запропонував нам користуватися месенджером без тарифікації трафіку, тобто можна сказати, що Viber став безкоштовним.

В цьому місяці таку можливість запропонували в компанії Vodafone в рамках новорічної акції "З Vodafone усі свої". Всі абоненти Водафон можуть підключити цю акцію абсолютно безкоштовно за номером *888#.

В рамках цієї зимової акції, всі щасливчики отримають безліміт на всі дзвінки по Україні, тобто на номери інших мобільних операторів та на міські номери, та повний безліміт на користування не тільки месенджером Viber, а й багатьма іншими.

Якщо конкретніше, то ви отримуєте безліміт на відправлення текстів та зображень у Viber, Telegram, Zoom, WhatsApp, WeChat, Hangouts, Skype та Google Classroom.

Безкоштовні аудіо та відеодзвінки доступні для всіх перерахованих вище, та додатково для Microsoft Teams, Google Meet та FaceTime.

Нагадуємо, що акцію можна підключити до 31 січня 2022 року, а безкоштовне користування месенджером Viber та іншими сервісами буде доступне до кінця лютого, тобто до 28 лютого 2022 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version