Home Новини сучасних технологій Відомо, як обрати якісний смарт-годинник для літніх людей

Відомо, як обрати якісний смарт-годинник для літніх людей

0

В нашому, теперішньому часі, люди крокують до максимального комфорту, тим самим намагаючись спростити собі життя. Не так давно в моду увійшли смарт- годинники— це розумний годинник, який може викликати допомогу, виміряти ваш пульс чи температуру, з нього можна зателефонувати другу або ж увімкнути навігатор.

Загалом смарт-годинник набагато зручніше використовувати, аніж смартфон, і ось чому: телефон незручно весь час тримати в руках, тим часом як смарт-годинник доволі таки зручно розташовується на вашій руці, смартфон можна забути вдома, а от смарт-годинник навряд чи. Є ще багато подібних випадків, коли розумний годинник дійсно виграє у смартфона. Давайте поговоримо про те, як обрати якісний смарт-годинник для літніх людей , і на що нам варто звернути увагу.

В дійсно хорошому годиннику є кнопка SOS, завдяки якій ви можете повідомити своїх близьких, або ж рятувальну службу, що вам терміново потрібна допомога, і звичайно можливість самому зателефонувати у разі потреби.

Цікаво: Названо причини, чому батьки категорично проти покупки дитячих смарт-годинників.

Ще одна цікава функція має бути присутня обов'язково, це GPS-трекер. Він допоможе знайти шлях додому, або ж дати можливість знайти вас близькій людині, особливо ця функція корисна для тих, хто купує смарт-годинник своїй дитині, або ж людині пенсійного віку.
Обов'язкова функція годинника - це вимірювання пульсу та датчики руху, тобто якщо вам раптово стане зле, датчики це зафіксують і годинник сам викличе допомогу.

Є великий вибір смарт-годинників, але якщо ви обираєте годинник для хворої, або старенької людини, варто обирати смарт-годинник який легкий в управлінні і має кнопку SOS на видному місці.

Найбільш рекомендованим годинником є Geozon Watcher, в ньому є всі потрібні функції, від датчика падіння до нагадування про те, що час випити ліки, зберігаючи всі дані на смартфоні в додатку Geozon Care.
Також є годинник Aimoto Senior Black, цей смарт-годинник має функції вимірювання пульсу, датчик руху та кнопка допомоги, але ця послуга платна.

TCL 4G T40SX є взагалі особливими не тільки через те, що вимірюють пульс і мають всі потрібні функції, так вони ще й надають можливість спілкуватися по відеозв'язку, завдяки вбудованій камері, повідомляють про погоду та контролюють ваш здоровий сон.

Цікаво: Відомо, на що звертати увагу при виборі смарт-годинника.

Звичайно, не всі можуть собі дозволити фірмові якісні годинники, тому часто купують звичайні, впринципі вони мають такі ж функції, крім датчика руху та не мають SIM- карти, тому до них має бути обов'язково прив'язаний телефон.

З цього можна зробити висновок, що смарт-годинники є корисними для суспільства, так що краще не економити на розумному годиннику, який може врятувати життя вашій близькій людині.

Також нещодавно було названо типи людей, які полюблять смарт-годинник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version