Home Новини сучасних технологій Відомо, як отримати доступ до збережених паролів на вашому смартфоні

Відомо, як отримати доступ до збережених паролів на вашому смартфоні

0

Забули пароль для програми чи веб-сайту? Знайте, що є спосіб перевірити всі паролі, збережені на вашому пристрої. Для цього просто відкрийте функцію автозаповнення, яка працює як на Android, так і на iPhone.

З міркувань безпеки доступ до цих даних відкривається лише після введення PIN-коду за допомогою біометричних даних або за допомогою розпізнавання обличчя. Цікаво як це зробити? Нижче розповідаємо, як отримати доступ до своїх паролів, виконавши деклька простих дій.

Цікаво: Відомо, як ефективно очищати пам’ять на смартфонах Android.

Як перевірити збережені паролі на iPhone

1. Відкрийте «Налаштування» та перейдіть до опції «Паролі». Зверніть увагу, що на наступному екрані iOS використовуватиме певний метод перевірки особи (Face ID або Touch ID), перш ніж продовжити.

2. Після цього ви побачите список реєстраційної інформації для програм і веб-сайтів, доступ до яких здійснюється на вашому пристрої. Торкніться одного з них.

3. Нарешті натисніть опцію «Пароль», щоб переглянути свій пароль. За бажанням ви можете стерти інформацію зі свого телефону, натиснувши «Очистити пароль».

Цікаво: Apple попередила власників iPhone про помилку безпеки в операційній системі.

Як отримати доступ до збережених паролів на Android

На Android кроки можуть змінюватися залежно від виробника та версії операційної системи. Посібник, наведений нижче, протестовано на пристрої лінійки Galaxy під керуванням Android 12. Порада: пошукайте подібні параметри на своєму пристрої.

1. Спочатку перейдіть до меню налаштувань (піктограма шестірні) і натисніть «Загальне керування» > опцію «Паролі та автозаповнення».

2. На наступному екрані натисніть «Google», щоб отримати доступ до всіх збережених паролів.

3. Як і у випадку з iPhone, на екрані буде показано список служб, доступ до яких здійснюється на вашому пристрої. Торкніться одного з них і розблокуйте доступ за допомогою PIN-коду, біометрії або розпізнавання обличчя.

4. Наприкінці торкніться значка ока, щоб отримати доступ до пароля. Щоб видалити його зі свого пристрою, натисніть «Видалити».

Тепер ви знаєте, як отримати доступ до свого мобільного телефону та видалити його паролі на Android чи iPhone. 

Цікаво: Налаштування для прискорення роботи смартфона на Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version