Реклама

Відомо, як поділитися фотографією з Instagram у WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Соціальні мережі Meta, безсумнівно, є найбільш використовуваними, і завдяки комунікації між ними легко обмінюватися інформацією. Однак є спосіб поділитися фотографією Instagram у WhatsApp за допомогою іншої програми, з вашої власної галереї.

Цікаво: Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram.

Коли ми думаємо про те, щоб поділитися зображенням із соціальної мережі Instagram, ми відразу ж думаємо про те, щоб натиснути «Поділитися» і вибрати, наприклад, WhatsApp. Хоча це можливо, людині, з якою ви поділилися зображенням, доведеться увійти в соціальну мережу, щоб переглянути спільну фотографію.

Це ускладнює процес, якщо фото, про яке йде мова, було видалено з оригінального профілю, тому в Instagram немає фотографії. Але нам не потрібно обмежуватися стандартним доступом до цих програм, щоб поділитися потрібним зображенням. Давайте дізнаємося, як поділитися фотографією Instagram у WhatsApp із власної галереї, але спочатку давайте дізнаємося, як завантажити.

Як поділитися фотографією Instagram у WhatsApp — завантаження фотографії

Відкрийте додаток Instagram на своєму мобільному пристрої та знайдіть потрібне зображення. Коли ви знайдете зображення, натисніть «додаткові параметри», представлені значком з трьома вертикальними точками.

Після виконання попереднього кроку з’явиться меню. У ньому виберіть опцію «Посилання», щоб скопіювати посилання поточного зображення. Іноді ця опція не працює, але ви можете отримати посилання, натиснувши «Поділитися» та вибравши опцію для копіювання посилання з наступного меню.

Тепер, коли у нас є посилання на відповідне зображення, ми можемо завантажити його за допомогою іншого онлайн-інструменту, InstaSave . Відкрийте свій браузер і знайдіть Instasave Instagram Downloader Online .

На наступному екрані ви побачите всі зображення, які були збережені в цьому посиланні, яким ви поділилися. Під кожним із цих зображень буде опція «Завантажити», виберіть, яке ви хочете завантажити, натиснувши цю опцію в кожному з них.

Гаразд, тепер дайте своєму зображенню назву та завантажте його на свій мобільний телефон.

Коли ви дізнаєтеся, як завантажити зображення, ми можемо перейти до способу, як поділитися фотографією Instagram у WhatsApp. Вам потрібно буде лише мати під рукою свій пристрій із належним чином встановленим додатком і виконувати дії, які ми покажемо вам далі в продовженні нашого посібника.

Цікаво: Відомо, як завантажити відео Reels в Instagram.

Відкрийте програму WhatsApp на своєму мобільному пристрої та знайдіть контакт, якому б ви хотіли поділитися зображенням, яке ми дізналися в попередньому посібнику. Дотримуючись наведеного вище посібника, важливо продовжити використання методу, як поділитися фотографією Instagram у WhatsApp, поверніться сюди пізніше, якщо ви ще не читали її.

Вибравши потрібний контакт, торкніться значка камери в нижньому правому куті екрана, щоб відкрити свою галерею, де знаходяться всі ваші фотографії, включаючи ту, яку ми завантажили.

Вибираючи фотографію, торкніться значка паперової площини в нижньому правому куті, щоб поділитися потрібною фотографією.

Виконуючи всі кроки, наведені вище, ви точно знатимете, як поділитися фотографією Instagram в WhatsApp.

Цікаво: Як розмістити посилання WhatsApp в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що робити, якщо прийшло повідомлення про вхід до Приват24

ПриватБанк та онлайн-банк Приват24 не потребує представлення, оскільки його послугами користується велика кількість як фізичних осіб, так і підприємців....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -