Home Новини сучасних технологій Відомо, як публікувати Instagram Stories з комп’ютера

Відомо, як публікувати Instagram Stories з комп’ютера

0

Доступ до Instagram  можна отримати легше зі смартфона, але він також має браузерну версію. Останній є більш обмеженим, оскільки не дозволяє публікувати безпосередньо, але є й інші засоби, які можна використовувати для публікації в Instagram за допомогою ПК.

Але як можна публікувати в Instagram Stories з комп’ютера? Існує кілька методів, і деякі з них через деякий час залишають обіг, але тут ми пропонуємо підручник для вас, хто хоче опублікувати свою історію у 2022 році. Перегляньте крок за кроком:

1. Відкрийте Google Chrome на комп’ютері та введіть instagram.com у рядку пошуку.

2. Увійдіть на платформу.

3. Правою кнопкою миші клацніть будь-де на екрані та знайдіть опцію «Перевірити». Коли ви знайдете його, просто виберіть його.

4. У нижній частині вікна відобразиться невелика смужка інформації. Необхідно знайти інструмент «Toogle Device Toolbar», доступний, в деяких випадках, за допомогою ярлика Ctrl + Shift + M. При натисканні веб-сайт Instagram тепер відображається так, ніби його переглядає мобільний телефон.

5. Інформація часто завантажується не повністю. Щоб сторінка відображалася правильно, просто перезавантажте її. Таким чином, можна буде знайти кнопки, куди можна завантажити історії.

6. Оскільки все відображається так само, як Instagram для мобільних пристроїв, просто натисніть на символ камери, розташований у верхньому лівому кутку, і виберіть файл, який ви хочете опублікувати у своїй історії.

Цікаво: Відомо, як відновити переписку в Інстаграмі.

Коригування зображення

Оскільки завантаження буде здійснюватися безпосередньо з ПК, необхідно звернути увагу на налаштування, щоб файл розташовувався правильно. Якщо ні, можливо, він буде вирізаний при перегляді на мобільному телефоні або матиме інше форматування, ніж очікувалося.

Якщо перегляд сторінки все ще не ідеальний, можна внести деякі зміни, щоб зробити доступ зручним, з інтерфейсом, більш схожим на той, що ви звикли бачити на мобільному пристрої.

Для цього просто перейдіть до панелі, показаної у верхньому куті екрана. Надано кілька варіантів налаштування, перший з яких пропонує деякі з основних моделей смартфонів, такі як Moto G і деякі варіації iPhone. Ви можете перевірити відображені налаштування та вибрати той, який найбільше нагадує той, який ви зазвичай використовуєте.

Крім того, Instagram також пропонує можливість безпосереднього переміщення масштабу екрана, показуючи найближчі або найдальші публікації.

Також нещодавно було названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version