Реклама

Відомо, як шкодять смартфону короткі зарядки

Останні Новини

На рахунок заряду смартфона є дуже багато питань та суперечок. Дехто радить не заряджати повністю, дехто не розряджати, а дехто взагалі вважає, що немає значення як це робити. Насправді дійсно немає значення, але кожен робить як вважає за потрібне. Є одне питання, яке теж досить спірне, але на нього ще не відповідали – чи можна заряджати батарею частково по пару хв і відключати? Ви не повірите, але ми відразу дамо відповідь – так, можна. Для того, щоб точно не нашкодити смартфону варто лише скористатись декількома правилами, про які ми будемо говорити далі.

Перша порада - якщо у вас заряд тримається на рівні до 25%, то краще зарядіть телефон так, щоб стало більше за цю межу, не важливо на скільки. Вчені вже довели, що акумулятори із літій-іону (а вони такі всі) не люблять критично низького заряду. Він їм дійсно шкодить. Тому зарядити, наприклад, до 30-50% і можете відключати.

Цікаво: Розповідаємо, як додати VPN на Android-смартфон

Друга порада - якщо у вас заряду на 50%, то протримайте телефон підключеним десь до 80-85%. Але це в ідеалі. Взагалі якщо у вас на половину заряджений смартфон, то можете робити як завгодно, ви йому не нашкодите.

Ну і третя порада - якщо заряду у вас десь 90%, то не дозаряджайте телефон. Хіба що, якщо ви знаєте, що найближчим часом не зможете це зробити.

Отож, не важливо як ви заряджаєте пристрій, навряд чи ви йому сильно нашкодите. Батареї розраховані так, що їх можна заряджати від 0 до 100%, або ж по пару % і відключати. Великої біди ви точно не зробите і з ладу акумулятор не виведете.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором

Відомо, що Samsung є провідним гравцем на ринку складних смартфонів. Південнокорейський технічний гігант - єдина компанія, яка продає у світі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -