Home Новини сучасних технологій Відомо, як відв’язати банківську картку, якщо ви забули пароль, логін чи навіть...

Відомо, як відв’язати банківську картку, якщо ви забули пароль, логін чи навіть сайт на якому залишали її дані

0

В даній статті ми обговоримо питання відв’язки вашої банківської картки. Якщо детальніше, то тема стосуватиметься відв’язки банківської картки, якщо ви забули пароль, логін чи навіть сайт на якому залишали її дані.

Якщо вам потрібно відв’язати банківську картку із сайту, дані авторизації для якого ви забули та немає можливості їх відновити, звертайтесь в службу підтримки сайту. Тут варто описати консультантам вашу ситуацію, а також точні дії, які ви здійснювали в своєму обліковому записі та підтвердити свою особу. Швидше за все, вам потрібно буде назвати ім’я власника картки та останні цифри номера банківської карти. Практично усі такі запити отримують позитивні результати та сайт надає вам можливість скасувати підписку.

Проте, не всі сайти захочуть іти вам на зустріч і ви можете стикнутись з ситуацією, коли у вас є дані для входу (логін та пароль), а відв’язати картку неможливо. У деяких випадках, наприклад підписках на певні сервіси, абонентська плата буде стягуватись з вашої картки не лише коли ви ними користуєтесь або протягом певного періоду, а практично весь час. Тобто поки є прив’язана картка, доти з вас буде списуватись плата кожного місяця. В більшості випадків підписку можливо скасувати лише через службу підтримки. Також можна спробувати перевірити свій особистий кабінет, а саме кожен його елемент, так як зазвичай кнопки відв’язки банківської картки надійно заховані.

І остання ситуація стосуватиметься можливості відв’язки картки від сайту, адресу та назву якого ви забули. Можливо ви здійснили підписку заради одного фільму і надалі забули за цей сайт. В такій ситуації потрібно перевірити виписку з банку, там ви повинні знайти назву сервісу на який підписувались. Відповідно до цього в пошуку гугл знайти і сам сайт. Якщо ви не зможете знайти сайт на якому здійснена підписка, то з вас і далі списуватимуться кошти. Вихід тут ймовірно один, і це перевипуск картки.

Щодо рекомендацій, то для підписки на різноманітні сервіси та інші сайти рекомендується використовувати віртуальні банківські карти.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version