Home Новини сучасних технологій Відомо, як захиститися від шахраїв за допомогою віртуальної картки Приватбанк

Відомо, як захиститися від шахраїв за допомогою віртуальної картки Приватбанк

0

У попередній статті, для уникнення неприємних ситуацій із прив’язкою своєї банківської картки, ми рекомендували використовувати віртуальну банківську картку. Зараз ми розглянемо і інші позитивні моменти використання віртуальної картки Приватбанк. І звісно, мова піде про захист від шахраїв.

Створити віртуальну банківську картку можна самостійно через ваш банк чи за допомогою Приват24. Після створення картки, вам за допомогою смс прийдуть її дані, а саме номер, термін дії та код.

Перевагами віртуальної картки є те, що при виникненні ситуацій, які потребують перевипуску картки, вам не потрібно йти в банк, заблоковувати та перевипускати її. Заблокувати віртуальну банківську картку ви зможе в своєму особистому кабінеті Приват24. Блокування може знадобитись вам, якщо ви ввели свої дані на шахрайському сайті.

Ну і звісно, її основною перевагою є те, що кошти на ній немає потреби зберігати. Зазвичай, на неї переказується певна сума грошей з основної картки, яка потім іде на оплату послуг. Загалом, віртуальна картка є найкращим варіантом для використання її в мережі.

Отже, віртуальна картка – це справді хороше рішення для захисту своїх даних та коштів від шахраїв, а також від інших ситуацій, типу стягнення коштів сервісами, які ви не використовуєте. Та й заблокувати її і випустити не складе ніяких труднощів, порівнюючи із стандартною банківською карткою.

В даному випадку, за допомогою Приват24 та технічної підтримки банку, можна легко та оперативно заблокувати та перевипустити будь-яку картку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version