Реклама

Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android

Останні Новини

Є програми на смартфонах, які не мають ніякої особистої інформації, а є й такі, що варто захистити від зловмисників чи просто сторонніх людей. Для цього в самих додатках можна підключити захист в вигляді паролю чи чогось подібного. На жаль, ця функція є не кругом і не завжди вона зручна. На щастя, якщо у вас смартфон на базі Android і він не самої старої версії, то можна з легкістю увімкнути блокування паролем на всі додатки без виключення. Нижче пропонуємо ознайомитись із деталями.

В налаштуваннях телефону доступна функція "Захист додатків". Там можна налаштувати навіть захист в декілька етапів. В такому випадку, той хто захоче отримати доступ до якогось додатку повинен буде відгадати пароль на самому телефоні для розблокування, тоді відгадати пароль до програми і ще й всередині самої програми (потрібно обов'язково щоб вони всі були різні).

Цікаво: Відомо, як швидко відшукати загублений Android-смартфон

Ось як це робиться. Заходимо в налаштування де потрібно знайти розділ "Програми", а там вже "Захист програм". Далі ставите галочки біля тих додатків, які потрібно і натискаєте "Задати пароль". Захист може здійснюватись за допомогою звичайного цифрового пароля або ж завдяки графічного ключа. Ви обираєте той варіант, який найбільше подобається.

Ми б рекомендували в першу чергу захищати електронну пошту, месенджери всі та програми онлайн-банку. Це основні ресурси де можна отримати вашу особисту інформацію та використати її проти вас. На рахунок всіх інших програм, то це на ваш вибір. Ви самі повинні оцінити де у вас на смартфоні зберігається якась таємна інформація. Можливо це блокнот чи щось подібне. В будь-якому разі, поставивши пароль на програми ви будете менше хвилюватись що хтось зможе викрасти дані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым может падать скорость мобильного интернета

Стаття доступна українською...В последнее время, достаточно много пользователей мобильного интернета начали жаловаться на низкую скорость передачи данных. Чаще всего,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -