Реклама

Відомо, як збільшити швидкість інтернет-з’єднання за допомогою роутера

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Для того, щоб забезпечити оптимальну швидкість передачі даних недостатньо просто придбати роутер та підключити до нього відповідний кабель. Потрібно також його правильно налаштувати та розмістити в оптимальному місці. Відповідно, сьогодні розповімо, як збільшити швидкість інтернет-з’єднання за допомогою роутера.

Більшість користувачів вважають, що якщо розташувати роутер у вітальні або коридорі, то сигнал буде рівномірно розподілятися по всій оселі. Втім, тут має місце ще один аспект. На швидкість передачі сигналу негативно впливають громіздкі конструкції з бетону, дерева або металу. Отже, якщо у вашій квартирі є великі шафи, міжкімнатні перегородки або металеві конструкції, намагайтеся встановити пристрій якомога вище, це дозволить хвилям ефективно оминати перешкоди.

Якщо ви незадоволені швидкістю інтернету, рекомендуємо також перевірити заводські налаштування роутера. Цілком ймовірно, що ви використовуєте пристрій не на повну потужність.

Категорично не рекомендуємо встановлювати роутер на корпус системного блоку ПК або ноутбука. Також не варто розміщувати роутер:

  • На підлозі
  • Поруч з кондиціонерами та обігрівачами
  • В закритих просторах
  • На предметах з металу
  • Поруч із електронними пристроями

Також нещодавно було названо 2 неочевидні функції Wi-Fi у смартфонах, про які мало хто знає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi розкрила характеристики дисплея Redmi 9 Prime

Цього тижня ми очікуємо на реліз нового смартфону Redmi. А сьогодні, компанія Xiaomi розкрила нам характеристики дисплея Redmi 9...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -