Home Новини сучасних технологій Відомо, коли треба додавати оперативну пам’ять в ПК

Відомо, коли треба додавати оперативну пам’ять в ПК

0

І звичайна, і оперативна пам’ять грає велику роль у роботі ПК. ОЗП (Оперативний запам’ятовуючий пристрій) – це пристрій, що тимчасово зберігає в собі інформацію, яку система зможе швидко відкрити. Мабуть кожні власники ПК хотіли зробити його “апгрейд”. Тому оперативна пам’ять – це одна із головних компонентів, яку можна легко модернізувати.

Для початку виясніть, чи ваш комп’ютер лагає при відкритті додатків або ігор. Але є одне але, винуватцем тормозів може бути процесор. Замінити його на ПК не складе проблем, а ось на ноутбуках виробники в більшості випадках припаюють його.

Цыкаво: Названо дані, які найбільше забивають пам’ять в смартфоні.

Але як взнати, що саме ОЗП призводить до лагів на комп’ютері. Дуже просто! Натисніть Ctrl+Alt+Delete і після цього відкриється меню, в якому виберіть “Диспетчер завдань”. Відкривши його зайдіть у “Процеси”. Відкрийте якийсь додаток та подивіться, що навантажене більше. Якщо ОЗП навантажена більше, ніж процесор, то проблема в ній.

Також буває таке, що у вас нічого не гальмувало, але ви додали оперативну пам’ять і у вас нічого не змінилося. Чому так відбувається? Тому що колишньої ОЗП повністю вистачало для стабільної роботи ПК.

Також нещодавно стало відомо, як дізнатися, чим “забита” пам’ять комп’ютера.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version