Home Новини сучасних технологій Відомо, коли всі смартфони Huawei позбудуться Android

Відомо, коли всі смартфони Huawei позбудуться Android

0

Сьогодні стало відомо, коли всі смартфони Huawei позбудуться Android. Генеральний директор компанії Huawei, під час анонсу флагманського гнучкого смартфона Huawei Mate X2, розказав, коли всі власники смартфонів на Android отримають абсолютно нову HarmonyOS.

За словами Ю Чендон, користувачі зможуть оцінити OC на своїх смартфонах, починаючи з квітня цього року. В першу чергу, HarmonyOS отримають смартфони Mate X2, потім надійде черга до флагманів на платформі Kirin 9000. Варто очікувати, що до кінця цього року, всі смартфони Huawei отримають HarmonyOS.

Нагадуємо, що компанія Huawei зараз знаходиться під санкціями США, через що вони були вимушені продати свій підрозділ Honor. По тій же причині, вони позбулися всіх сервісів Google (OC Android входить туди ж) і були вимушені розробляти свою HarmonyOS. Також відомо, що в Huawei зараз великі труднощі з поставками нових Kirin 9000 через брак компонентів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version