Home Новини сучасних технологій Відомо, в якому випадку необхідно змінити номер телефону

Відомо, в якому випадку необхідно змінити номер телефону

0

Ймовірно, багато хто з нас, стикався з проблемою постійних рекламних дзвінків, дзвінків-роботів чи спам-розсилок у вигляді смс-повідомлень. Позбутись надокучливих дзвінків та виправити таку ситуацію практично не можливо і фахівці в сфері мобільного зв’язку зможуть порадити вам лише поміняти свій номер телефону.

Заміна номера стане хорошим рішенням і у випадку дзвінків з приводу продажу певних товарів чи надання певних послуг. Швидше за все, ваш номер помилково вказали у якомусь оголошенні, або ж ви наткнулись на шахраїв. Тому, завжди уважно слідкуйте за тим, що у вас запитують та не надавайте в ніякому випадку своєї особистої інформації. Краще якнайшвидше завершити таку розмову.

Якщо ви придбали номер не так давно, у вас можуть виникнути проблеми із дзвінками для попереднього його власника. Інколи такий номер телефону може бути наданий в банку для отримання кредитів, відповідно можуть дзвонити колектори щодо прострочення його умов. Також після заміни номера, який був зареєстрований на юридичну особу, його просто забувають зняти із офіційного сайту компанії, що теж може призвести до ряду небажаних дзвінків.

В таких ситуаціях, оператор мобільного зв’язку вам нічим не допоможе. Дане питання прийдеться вирішувати самостійно знайшовши попереднього власника чи компанію. Хоча, як на нас, найпростішим способом буде заміна свого номера телефона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version