Реклама

Відомо, на яких смартфонах в 2022 році можна буде збільшити об’єм оперативної пам’яті

Останні Новини

Питання збільшення пам’яті на смартфонах турбує багатьох користувачів. Секрет в тому, що це можна зробити майже на кожному смартфоні, але відбувається це різними способами.

В одних телефонах ця функція є вбудована та вмикається по замовчуванню, тобто для цього не потрібно буде робити додаткових дій, а для інших смартфонів потрібно буде скачувати спеціальну програму, яка вимагає обов'язкову наявність root-прав.

Цікаво: Названо 5 функцій смартфонів, без яких українці не зможуть обійтися в 2022 році

Сьогодні мова піде про ті моделі, які мають вже відразу в собі можливість збільшити оперативну пам'ять. Якщо у вас смартфон відповідної моделі, а операційна система потрібної версії, то збільшити пам'ять не буде проблемою. Варто знати, що від процесора нічого не залежить, він може бути будь-який. А якщо у вас телефон з простіших і не дуже потужний, то це також не означає, що ця функція недоступна для вас. Нижче і буде список телефонів та потрібні версії ОС для збільшення:

  1. Vivo - FuntouchOS 11.1
  2. Xiaomi - MIUI 12.5 Enhanced
  3. TECNO - HiOS 8
  4. Samsung - OneUI 4
  5. OPPO - ColorOS 11.1
  6. Realme - RealmeUI 2.0
  7. OnePlus - OxygenOS 11.1
  8. Infinix - XOS 7.6

Далі поговоримо на скільки ж Гб можна збільшити пам'ять. Це залежить від того, який об'єм був з самого початку. Виходить, що чим більше було відразу пам'яті, тим більше її можна добавити. Це трохи не зрозуміло, адже користувачам в яких мало Гб навпаки їх треба більше, але такі правила. Наприклад, якщо у вас було 4 Гб, то можна збільшити на 1 Гб, якщо було 8 Гб, то на 3 Гб і так далі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Продемонстровано ефективність нового чіпсета Apple A14 Bionic

Сьогодні була опублікована інформація на Geekbench, де продемонстровано ефективність нового чіпсета Apple A14 Bionic , який буде представлений у майбутньому iPhone....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -