Home Новини сучасних технологій Відомо, на що готові піти стільникові оператори для утримання своїх абонентів

Відомо, на що готові піти стільникові оператори для утримання своїх абонентів

0

Як і у всіх сферах бізнесу, стільникові оператори не в захваті від того, що їх покидає абонент, який стабільно користується їхніми послугами і вчасно оплачує за них. Для того, щоб якось втримати його, вони готові піти на деякі кроки, які можуть зупити абонента від переходу до абонента. Сьогодні ж стало відомо, на що готові піти стільникові оператори для утримання своїх абонентів.

Для початку, якщо ви вирішили змінити свого стільникового оператора на іншого, варто відвідати офіс або фірмовий магазин компанії, послугами якої користуєтеся. В офісі необхідно подати заявку на перехід до іншого оператора із збереженням свого номера.

Після цього, необхідно очікувати, коли новий оператор зробить запит на перенесення номера, а це може зайняти декілька днів. І з цього моменту починається найцікавіше.

Зазвичай, ваш діючий оператор спробує вмовити вас залишитися і не переходити до конкурентів. Яким чином це відбувається?! Цілко логічно, що вони спробують запропонувати вам вигідніші умови, ніж ті, які були раніше. Вони можуть включати в себе зменшення абонентської плати, збільшення тарифних мегабайтів, збільшення хв для роумінгу або на дзвінки іншим операторам.

Зазвичай, пропозиція може надійти у вигляді смс, або ж дзвінка. У випадку, якщо вони вам телефонують, можете не піднімати слухавку і чекати найвигіднішої пропозиції.

Якщо ж вам все ж запропонують приємні умови, то перед тим, як погоджуватися, виясніть всі деталі, а особливо на який період ці умови будуть доступні. Зазвичай оператори пропонують акційні тарифи на декілька місяців.

Якщо ж вас все влаштовує в нових умовах, то відміняйте заявку на перехід до нового оператора і насолоджуйтесь оновленими тарифами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version